Yandex Metrica

Dolar 9 TL, benzin ise 10 TL'ye düşecek! Hükümete yakın isim tarih verip duyurdu

Dolar 9 TL, benzin ise 10 TL'ye düşecek! Hükümete yakın isim tarih verip duyurdu

Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel, Türkiye ekonomisinde devrim niteliğinde büyük bir değişim yaşanacağını açıklayarak bunun neticesinde doların  TL'ye kadar düşebileceğini kaydetti.

Ekonomi

23.01.2024, 19:30

Türkiye Gazetesi yazarı Necmetin Batırel, Türkiye Gazetesi'ndeki köşesinde çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Batırel, Türkiye'de devrim niteliğinde gelişmelerin yaşanacağını söyleyerek, "Yurt dışından bavulla dolar akacak." iddiasında bulundu. 

1929 Kara Perşembe ile baş başalar: Almanya'da halkın yüzde 20'si yoksulluk sınırında 1929 Kara Perşembe ile baş başalar: Almanya'da halkın yüzde 20'si... Haberi Görüntüle

"PİYASADAKİ SUNİ FİYAT ARTIŞLARININ KÖKÜ KAZINACAK"

Batırel'in köşe yazısından ilgili bölüm şu şekilde:

"Türk ekonomisinde devrim niteliğinde büyük bir değişim yaşanacak. Yurt dışından bavulla dolar akacak. Kurlar yerlerde sürünecek. Türk lirası büyük değer kazanacak… Rakam vermek istemiyorum, ama bu durumda dolar 6 lira da olur, 8 lira da 9 lira da… Piyasadaki suni fiyat artışlarının kökü kazınacak. Bu durumda. 26 liradaki benzin-motorin 10 liraya düşer, bankalardaki 132 milyar dolarlık bireysel hesaplar yıldırım hızıyla çözülür. Maliyetler dip yapar üretim patlar, fiyatlar çakılır. Ucuzluk dönemi başlar. Vatandaş rahatlar, ne cari açık kalır, ne enerji faturası, enflasyonun yerinde de yeller eser.

Şırnak Türkiye'nin petrol başkenti olacak! Gabar'daki petrol rezervinin 5 katı Kato Dağı'nda var! Şırnak Türkiye'nin petrol başkenti olacak! Gabar'daki petrol rezervinin 5 katı... Haberi Görüntüle

"BİTCOİN OLAYINA ÇÖZÜM GETİRİLMELİ"

Bunun öncesinde yapılacak bir başka iş daha var. Bitcoin olayına mutlaka bir çözüm getirilmeli. Bugün yurt içindeki kripto paralarda 9 milyar dolar var. Bu çok büyük rakam. Ya bu sanal işlemler tamamen yasaklanmalı, ya da kanuni düzenleme yapılarak kontrol altına alınmalıdır. Kolay para hayaliyle servetlerini batıranlar kurtarılmalıdır..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading