Yandex Metrica

Depoları fullemek için son 7 saat! Akaryakıt fiyatlarına çifte zam geliyor: Benzin ve motorin fiyatları cep yakacak

Depoları fullemek için son 7 saat! Akaryakıt fiyatlarına çifte zam geliyor: Benzin ve motorin fiyatları cep yakacak

Geçtiğimiz hafta cuma günü 1 liranın  üzerinde zam gelen akaryakıt fiyatlarına yeni zam bu akşam gece yarısından itibaren gelecek. Zamlı fiyatlardan etkilenmek istemeyen vatandaşlar depolarını doldurmak için akaryakıt istasyonlarına hücum ediyor. Peki akaryakı fiyatlarına kaç TL zam gelecek? Benzin ve motorinde son durum ne?

Ekonomi

01.04.2024, 15:37

20 Mart 2024 Çarşamba günü itibarıyla akaryakıt fiyatlarına çifre zam duyuruldu. Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarına gelecek zam öncesi tedbirler almanın yollarını arıyor. Gece yarısı gelecek zamdan etilenmemek için depoları şimdiden doldurmak isteyen vatandaşlar araçlarını akaryakıt istasyonlarına çekti.

Altın yatırımcılarını zor günler bekliyor! Uzmanlar uyardı Güvenli liman sarı maden düşüyor! Altın yatırımcılarını zor günler bekliyor! Uzmanlar uyardı Güvenli liman sarı... Haberi Görüntüle

BENZİN VE MOTORİNE KAÇ TL ZAM GELECEK?

Benzin ve motorine kaç TL zam gelecek? Benzin ve motorin güncel fiyatı ne kadar olacak? Edinilen bilgiye göre benzin ve 1 lira 34 kuruş motorine ise 1 lira 11 kuruş zam gelecek. Öte yandan benzin ve motorin fiyatlarına geçen hafta cuma günü 1 liranın üzerinde bir zam gelmişti.

Gram altın güne düşüşle başladı: 22 Nisan Pazartesi güncel altın fiyatları Gram altın güne düşüşle başladı: 22 Nisan Pazartesi güncel altın... Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Zam gelmeden bir kaç saat önce akaryakıt almayan isteyen vatandaşlar arama motoruna güncel akaryakıt fiyatlarını soruyor. 20 Mart 2024 Çarşamba gübü itibarıyla İstanbul'da motorinin litre fiyatı 41.82 TL'den, benzinin litre fiyatı 42.06 TL'den satılıyor.

Maliye Bakanlığı ekipleri sahada: İstanbul’daki kafe ve restoranlarda KDV denetimi! Maliye Bakanlığı ekipleri sahada: İstanbul’daki kafe ve restoranlarda KDV denetimi! Haberi Görüntüle

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR 2024?

Türkiye'de döviz kuru ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmaya göre değişkenlik gösteren akaryakıt fiyatlarında fiyatlar nasıl hesaplanıyor. Akaryakıt fiyatları neye göre hesaplanıyor. Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan gelişmelerin yanı sıra akaryakıt fiyatları Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Ayrıca gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken ise Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading