Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! 'KOOP Bakkal' sistemi için düğmeye basıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! 'KOOP Bakkal' sistemi için düğmeye basıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu KOOP Bakkal projesi kısa bir zaman içinde hayata geçecek. Tarım Kredi bünyesinde yürütülen çalışmayla 2023'te 1.000 noktaya ulaşılacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:01

Tarım Kredi Kooperatileri'nin yurt genelindeki yaklaşık 1.400 satış noktasında aylar önce başlattığı indirim kampanyası vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmüş ve kapıda kuyruklar oluşmuştu. Aralık ayı itibarıyla yeni bir projeyle bakkal ve mahalle marketlerinde ürünlerini tüketiciyle buluşturmayı hedefleyen Tarım Kredi Kooperatifleri, KOOP Bakkal için düğmeye bastı.

EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek mi? EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek... Haberi Görüntüle

6 PİLOT İL BELİRLENDİ

İlk etapta 6 ilde hayata geçirilecek olan projede, yıl sonuna kadar Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara'da pilot uygulama kapsamında 250 bakkala bayilik verilecek.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Haberi Görüntüle

2023'TE BİN NOKTAYA ULAŞACAK

2023 yılı içinde gelişen depo ve lojistik ağına uygun illerde KOOP Bakkal projesi yaygınlaştırılacak. 2023'te projenin en az 1.000 noktada hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Tarım Kredi, ’KOOP Bakkal’ için düğmeye bastı! 2023’te bin noktaya ulaşacak

2024 Fitch ve Moody's Türkiye kredi notu ne zaman açıklanacak? Türkiye'nin kredi notu kaç? 2024 Fitch ve Moody's Türkiye kredi notu ne zaman açıklanacak?... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK

Başvurular Kasım 2022'den itibaren elektronik ortamda yapılacak. Projeye dahil edilecek bakkalların büyüklükleri 75 ila 150 metrekare arasında olurken, tek şubeliler seçilecek.Projeye faaliyet süresi en az 5 yıl ve çalışma ruhsatı kendisi ya da eşi üzerinde olan bakkallar başvurabilecek. Projenin detayları önümüzdeki günlerde duyurulacak.

Tarım Kredi, ’KOOP Bakkal’ için düğmeye bastı! 2023’te bin noktaya ulaşacak

Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak! Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak! Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde AK Parti grup toplantısında yaptığı açıklamada ''Kooperatif marketlerimiz üretici ile tüketiciyi buluşturuyor. 1335 olan market sayısını en kısa sürede 2000'in üzerine çıkaracağız. 250 noktada KOOP Bakkal projemizle temel tüketim maddelerini bakkal formatında ulaştırmayı planlıyoruz.'' ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading