Yandex Metrica

Çiftçileri sevindirecek ödeme hesaplarda! Bakan Kirişçi 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu

Çiftçileri sevindirecek ödeme hesaplarda! Bakan Kirişçi 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu

Tarımsal destek ödemeleri başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yapılacak 12 milyon 832 bin 991 TL'lik tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:33

Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçilere yönelik tarımsal destek ödemelerinin başladığını duyurdu. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada destek ödemelerinin hesaplara aktarıldığı duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya oturulması söz konusu değil' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz spekülasyonlara son noktayı koydu: 'IMF ile masaya... Haberi Görüntüle

IMF Başkanı Georgieva'dan küresel ekonomi uyarısı: Endişelenecek çok şey var IMF Başkanı Georgieva'dan küresel ekonomi uyarısı: Endişelenecek çok şey var Haberi Görüntüle

'12 MİLYON 832 BİN 991 LİRA ÇİFTÇİLERİN HESAPLARINA AKTARILIYOR'

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

12 milyon 832 bin 991 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.

Hububat baklagil ve dane mısır desteği olarak toplam 10 milyon 880 bin 757 lira, biyolojik ve biyogenetik mücadele desteği olarak ise 1 milyon 952 bin 234 liranın çiftçilerin hesaplarına aktarıldığı kaydedildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading