Yandex Metrica

Bitcoin'de yüksekliş devam edecek mi? Dev borsanın CEO'sundan flaş tahmin

Bitcoin'de yüksekliş devam edecek mi? Dev borsanın CEO'sundan flaş tahmin

Binance CEO'su Teng, Bitcoin için belirlediği hedef fiyatı açıkladı. Teng, son zamanlarda Bitcoin ETF'nin kurumsal yatırımcılar üzerindeki etkisinin arttığını belirtti.

Ekonomi

17.04.2024, 06:49

Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng'e göre, dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, kurumsal yatırımcıların kripto destekli borsa yatırım fonlarına (ETF) daha fazla para akıtmasıyla birlikte Bitcoin'in yükselişine devam ederek 80 bin doların üzerine çıkabilir.

PTT'den 5000 TL sosyal yardım desteği: PTT yardım başvurusu nasıl yapılır? PTT'den 5000 TL sosyal yardım desteği: PTT yardım başvurusu nasıl... Haberi Görüntüle

"DAHA YENİ BAŞLIYORUZ"

Ekonomim'de bulunan haber doğrultusunda, Taylan'dın başkenti Bangkok'ta düzenlenen bir etkinlikte konuşan Teng, bu yılın başlarında ETF'lerin piyasaya sürülmesinin kurumsal yatırımcıların ve yeni fon akışlarının ilgisini artırdığını söyledi ve "daha yeni başlıyoruz" diye konuştu.

Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu 2024? TCMB zorunlu karşılık faiz oranı ne? Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu 2024? TCMB zorunlu... Haberi Görüntüle

İNİŞ ÇIKIŞLAR FAYDALI OLABİLİR

Teng, daha önce kripto paranın yılı 80 bin dolar civarında kapatacağı tahmininde bulunduğunu ancak şimdi "arzın azalması ve talebin devam etmesiyle" bu rakamın aşabileceğini ifade etti. Kendi kişisel görüşünü vurgulayan Teng, rallinin "düz bir çizgi" olmayacağını ve piyasadaki iniş çıkışların faydalı olacağını da belirtti.

Yatırım Uzmanı Mert Başaran'dan tavsiyeler: Dolar yatırım aracı değil! Elinde altın olan... Yatırım Uzmanı Mert Başaran'dan tavsiyeler: Dolar yatırım aracı değil! Elinde... Haberi Görüntüle

BİTCOİN EFT'LERİNE YATIRIMLAR OLDU

ABD'deki ETF onaylarından bu yana, ABD spot Bitcoin ETF'lerine sürekli olarak yatırım yapıldı. Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para birimi olarak bu yıl %56 artış gösterdi ve geçtiğimiz hafta neredeyse 73,798 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bu yükseliş, birçok yatırımcılar arasında balon endişelerine neden olarak son seanslarda bir miktar dalgalanma ve satışları tetikledi. Bitcoin şu anda 67,000 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Teng, kurucu ortak Changpeng Zhao'nun Kasım ayında Binance'ın ABD yetkilileriyle yaptığı 4,3 milyar dolarlık anlaşmanın ardından CEO olarak görevi devralmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading