Yandex Metrica

Benzin, motorin, LPG alacaklara müjde! 31 Mayıs'a kadar 50 TL indirim yapılacak

Benzin, motorin, LPG alacaklara müjde! 31 Mayıs'a kadar 50 TL indirim yapılacak

Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yükselen brent petrol fiyatları akaryakıta zam olarak geri döndü. Bunun neticesinde harekete geçen bankalar, müşterileri için çeşitli akaryakıt kampanyaları düzenlemeye başladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:19

Türkiye İş Bankası, akaryakıt zamlarına karşı harekete geçti. Müşterileri için kampanya düzenleyen banka, benzin, motorin ve LPG alan müşterilerinin gerekli şartları yerine getirmesi durumunda hediye para puan verileceğini açıkladı.

Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın' diyerek uyardı Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın'... Haberi Görüntüle

AKARYAKIT KAMPANYASI DETAYLARI NELER?

Türkiye İş Bankası’nın Maximum özellikli kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından yalnızca bireysel müşteriler yararlanabilmektedir. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Pati Kart, Maximum Genç ve İş Bankası bankamatik kartları aracılığı ile yapılan tüm akaryakıt harcamaları, kampanya kapsamında değerlendirilmektedir.

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyası kapsamında kazanılan hediye paralar, 8 Haziran tarihinde hesaplara yüklenecektir. 31 Temmuz tarihine kadar kullanıma açık olan erişime açık olan paralar, bu tarihten sonra hesaplardan geri alınacaktır.

İsrail İran'a füze yolladı: Altın fiyatları alev aldı: 19 Nisan gram, çeyrek altın fiyatları İsrail İran'a füze yolladı: Altın fiyatları alev aldı: 19 Nisan... Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Bankası’nın Maximum özellikli kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, İş Bankası’nın mobil uygulamasına giriş yapmaları ve açılan ekranda yer alana “kampanyalar” kısmından akaryakıt kampanyasını bularak katılım onayı vermeleri gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading