Yandex Metrica

Araç alamayanlara yeni fırsat! Otomobile alternatif olabilir! Satışı 20 bin TL'den başlıyor!

Araç alamayanlara yeni fırsat! Otomobile alternatif olabilir! Satışı 20 bin TL'den başlıyor!

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında yaşanan astronomik artışların ardından otomobil alma hayali suya düşenler başka alternatiflere yöneliyor. Araç piyasasında meydana gelen fiyat dalgalanması ve sınırlı bulunabilirlik, vatandaşları alternatif arayışına girmesine yol açtı.

Otomobil fiyatları, asgari ücretlilerin alamayacağı rakamlara ulaşırken motosiklet piyasasına yönelik talep tavan yaptı. Motosiklet piyasasında bir önceki yılın satış rakamlarıyla karşılaştırıldığında, satışlardaki yükselişin yüzde 450'ye ulaşmış olduğu görülüyor. Her geçen gün motosiklet satışı artarken piyasadaki satıcılar ise durumdan memnuniyetini dile getiriyor.

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

“125CC SCOOTERLAR EN ÇOK TERCİH EDİLENLER ARASINDA”

Motosiklet fiyatları otomobil fiyatlarına göre hala uygun durumdayken artan satışları değerlendiren Tayfun Balaman, “Özellikle son dönemlerde 125cc motorlarda ehliyet gereksiniminin kaldırılmasıyla bu motorlara talep fazlasıyla arttı. Geçen yıla nazaran, motosiklet satışlarındaki yüzde 450'lik artış göz önünde bulundurulduğunda, en popüler modeller genellikle 125cc scooterlar oluyor. Yaklaşık 15 gün önce 50 adet motosiklet getirildi, hızla tükendi. Motosiklet bulunabilirlik ve stok durumu markadan markaya değişiklik gösteriyor." ifadelerini kullandı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 125CC motosikletlerin artık B sınıfı ehliyetleri olanlar tarafından kullanılabileceğini açıklamıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading