Yandex Metrica

Almanya'da döner ne kadar, kaç Euro? Almanya'da enflasyon döner fiyatlarını uçurdu!

Almanya'da döner ne kadar, kaç Euro? Almanya'da enflasyon döner fiyatlarını uçurdu!

Almanya'da son zamanlarda döner fiyatlarında yaşanan artışa Almanya Şansölyesi Olaf Scholz de katıldı. Scholz kendisine sorulan bir soruya "Almanya'da döner için tavan fiyat olmayacak." diyerek yanıt verdi. Döner fiyatlarında hızlı yükseliş Almanlar kadar Almanya'da yaşayan Türklerin de tepkisine neden oldu. Peki Almanya'da döner ne kadar, kaç Euro? Almanya'da enflasyon döner endeksli mi?

Ekonomi

27.04.2024, 13:55

Almanya'da yüksek enflasyon nedeniyle son yıllarda pek çok ürünün fiyatında artışa gidildi. Fiyatı en çok artan ürünler arasında ise döner var. Almanya'da döner fiyatlarında yaşanan artış gündemdeki yerini korurken konuya Almanya Şansölyesi Olaf Scholz de katıldı. "Döner ne zaman 3 Euro olacak?" sorusuna Olaf Scholz "Serbest piyasa ekonomisinde yaşıyoruz. Bu nedenle Almanya'da döner için tavan fiyat olmayacak. Ancak ülkede enflasyon zaten düşüyor" diyerek yanıt verdi.

KDV istismarını önlemek için adım! Bakan Şimşek'ten dikkat çeken paylaşım: Artış yapılmadı! KDV istismarını önlemek için adım! Bakan Şimşek'ten dikkat çeken paylaşım:... Haberi Görüntüle

ALMANYA'DA DÖNER NE KADAR, KAÇ EURO?

Almanya'da döner fiyatlarına son zamanlarda yüzde 70'e yakın zam geldi. Almanya'da bundan bir kaç sene önce 3-4 euroya döner yemek mümkünken artık fiyatlar 7-8 euroya kadar çıkmış durumda. Almanya'da döner fiyatları şehirden şehre de değişkenlik gösteriyor. Ülkede hızlı gıda alanında tartışmasız lider olan dönere özellikle gençler büyük ilgi gösteriyor. Almanya'da yaşayan genç nüfus ve döner sevenler fiyatlardan şikayet ediyor.

Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan Şimşek enflasyon açıklaması Enflasyon tek haneye düşecek mi? Enflasyon ne zaman azalacak, Bakan... Haberi Görüntüle

ALMANYA'DA YARIM EKMEK DÖNER NE KADAR?

Almanya'da döner fiyatları markadan markaya, ve bölgeden bölgeye değişiyor. Yarım ekmek yada dürüm tavuk dürüm fiyatları son yıllarda yüzde 70'e yakın arttı. Tavuk dürüm fiyatı 7-10 euro arasında değişkenlik gösteriyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Ekonomi


Loading