Yandex Metrica

Akaryakıt alacaklar dikkat! Bu gece yarısına kadar geçerli olacak

Türkiye İş Bankası, 31 Aralık 2022'ye kadar geçerli olacak kampanyası için bir uyarı yayınladı. Bankanın şartlarını karşılayan ve geçerli benzin istasyonlarından alışveriş yapanlar 70 MaxiPuan kazanacak.

Ekonomi

23.01.2024, 20:14

Yıl içerisinde düzenlediği kampanyalarla müşteri portföyünü genişletmeye çalışan İş Bankası, akaryakıt kampanyasının sona ereceği tarihi açıkladı. 

Banka tarafından yapılan bilgilendirmede, "16 Kasım – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 70 TL MaxiPuan" ifadesi kullanıldı.

BES'te yeni dönem başlıyor: BES'i bozmadan kısmi para çekmek artık mümkün BES'te yeni dönem başlıyor: BES'i bozmadan kısmi para çekmek artık... Haberi Görüntüle

KAMPANYA ŞARTLARI

Türkiye İş Bankası, kampanya şartlarını şu şekilde açıkladı:

"Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Ne kuzu ne dana en çok zam ona! 5 ayda rekor zam Ne kuzu ne dana en çok zam ona! 5 ayda... Haberi Görüntüle

KATILIM İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR?

Katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz. 

Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Toplu taşıma bugün ücretsiz mi? 23 Nisan otobüs, metro, Marmaray bedava mı? Toplu taşıma bugün ücretsiz mi? 23 Nisan otobüs, metro, Marmaray... Haberi Görüntüle

SADECE YAKIT ALIMINDA KULLANILACAK

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı BP istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 5 Ocak 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 28 Şubat 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 70 TL MaxiPuan kazanabilir.

Türkiye İş Bankası A.Ş ve BP Petrolleri A.Ş.önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading