Yandex Metrica

7500 LİRAYA KİRA ÖDER GİBİ KONUT SAHİBİ OLUN: 2+1, 3+1 ev için işte tarihi fırsat! 120 ay vade ile hemen başvuru imkanı 

7500 LİRAYA KİRA ÖDER GİBİ KONUT SAHİBİ OLUN: 2+1, 3+1 ev için işte tarihi fırsat! 120 ay vade ile hemen başvuru imkanı 

TOKİ'nin ardından, 13 bin konutlu yeni proje. Sadece 7 bin 500 TL taksitle 1+1, 2+1 ve 3+1 daire satın alabilmek mümkün. Peşinar ve 120 ay vade seçeneği sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Ekonomi

10.03.2024, 11:36

THY ve Emlak Konut işbirliği ile gerçekleştirilen konut kampanyası hala devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi için başvuruların hala devam ettiğini duyurdu. Kampanya kapsamında, 120 ay vadeli ve 7.500 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi, Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları'nın iş birliğiyle gerçekleştiriliyor. Bu sosyal konut projesi kapsamında, 13 bin konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma Bakan Işıkhan geleceğin mesleklerini duyurdu! Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma... Haberi Görüntüle

SON BAŞVURU TARİHİ 2 HAZİRAN

Başvurular www.emlakkonut.com.tr adresi üzerinden 2 Haziran tarihine kadar yapılabilecek. Kampanya kapsamında sadece ilk evini alacak kişiler başvuruda bulunabilir ve başvuru için 1.000 TL ücret alınıyor. Başvuru sahipleri, katılım şartlarını sağlamaları durumunda, kura çekimi sonucunda hak sahibi oldukları projeden yüzde 20 peşinat ve 120 aya varan vade seçenekleriyle ev sahibi olabilecekler. Taksitler 7.500 TL'den başlayacak.

EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek mi? EMEKLİLERİ İLGİLENDİRİYOR! Yargıtay'dan emsal maaş kararı: Geçmiş tahsilatlar geri alınabilecek... Haberi Görüntüle

GEREKEN ŞARTLAR

Projeye başvuru yapabilmek için; İstanbul'da ikamet etmek, başvuru sahibi hane halkının üzerine kayıtlı evin olmaması, son bir yıl içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması gibi şartlar aranıyor. Mücbir sebepler hariç, satış işlemi yapıldıktan sonra 5 yıl boyunca konutun satışı gerçekleştirilemeyecek.

Akaryakıt fiyatlarında son durum! 16 Nisan 2024 benzin ve motorin kaç TL oldu? Akaryakıt fiyatlarında son durum! 16 Nisan 2024 benzin ve motorin... Haberi Görüntüle

GENÇLERE ÖZEL KONTENJAN 

Kampanyada gençlere ayrılan özel bir kontenjan var.  Projede engellilere ve şehit/gazi yakınlarına yüzde 5, gençlere ise yüzde 20 kontenjan tahsis edilmiştir. Ayrıca 18-30 yaş aralığındaki gençler için gelir şartı aranmayacaktır.

Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi, az katlı ve yatay mimari anlayışıyla tasarlanmış 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerini içermektedir. Proje, bölgesel parklar, yaşam alanları, meydanlar, etkinlik alanları, dini tesisler, eğitim, sağlık, spor alanları, sosyal ve kültürel tesisler, yaya ve bisiklet yolları gibi çeşitli imkanları da sunmaktadır.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading