Yandex Metrica

4A, 4B, 4C fark etmiyor! Tüm emekliler bayramı erken yaşayacak! 8 bin TL ödeme için bunu yapın

4A, 4B, 4C fark etmiyor! Tüm emekliler bayramı erken yaşayacak! 8 bin TL ödeme için bunu yapın

Vakıfbank'ın emeklilere yönelik yapacağı 8 bin TL'lik ek ödeme için detaylar netleşmeye başladı. Buna göre, 6-10 Mart tarihlerinde yapılacak ödemelerle emeklilerin cebi rahat edecek. 

Ekonomi

06.02.2024, 14:04

Emeklilere yönelik kampanyalara ve promosyon ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Buna göre, emekli promosyon ödemesi bazı bankalarda 8 bin TL'ye kadar yükselirken emekliler, kendisi için en uygun ödemeyi almak için başvurular ve araştırmalar yapmaya başladı. 

TC kimlik numarası ile bankalara giden emekliler bu promosyonu doğrudan hesaplarına geçirebiliyor. İşte konuya ilişkin son dakika bilgileri...

Avlayana büyük ödül! Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan tane başına destek ödemesi yapacak! Avlayana büyük ödül! Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan tane başına destek... Haberi Görüntüle

VAKIFBANK'TAN DEV HAMLE

Emekli dostu bankalardan biri olan Vakıfbank, emeklilere yönelik gerçekleştirdiği kampanyalar ve promosyon ödemeleri dışında kredi ödemelerinde de kolaylık sağlanıyor. Buna göre 36 ay vade ve uygun faiz oranlarıyla kredinizi çekmek için Vakıfbank web sitesini ve mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

Öte yandan promosyon ödemelerine ilişkin yapılan duyurular da başta Vakıfbank olmak üzere diğer bankaların da web sitelerinde listeleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading