Yandex Metrica

3 Ocak'ta ne olacak? Ünlü ekonomistten dolar kuru hakkında beklenmedik itiraf

3 Ocak'ta ne olacak? Ünlü ekonomistten dolar kuru hakkında beklenmedik itiraf

Ünlü ekonomistler dolar kuru yalanlarıyla halkı paniğe sevk etmeye devam ediyor. 3 Ocak'ta kritik veriye işaret eden Remzi Özdemir bu sefer de 'eyvah diyecekler' yorumunda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:31

Dolar kuru son açıklanan dövize endeksli TL mevduatı programı sonrası 18 TL üstünden 12 liralara kadar geldi. Dolar kuru bugün saat 16.05 itibarıyla 12,46 TL seviyesinde hareket ediyor. Dolar kurunda yaşanan bu sıcak gelişmeler sonrası vatandaşlar dolar kuru nereye kadar böyle hareket edecek veya dolar kuru ne olacak şeklinde merak ediyor. Güncel dolar kuru yorumu yapan ekonomist Remzi Özdemir ve Evren Devrim Zelyut dolar kuru için 3 Ocak’a işaret ederek kritik dolar değerlendirmesinde bulundu.

Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara yükseleceğini açıkladı Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara... Haberi Görüntüle

DOLAR KURU İÇİN 3 OCAK’A DİKKAT!

Dolar kurunu önümüzdeki günlerde kritik bir veri daha bekliyor. Dolar kuru için 3 Ocak tarihine dikkat çeken ekonomist Remzi Özdemir, “Şuan bir balayı dönemi var ya da fragman diyebiliriz.” dedi. Dövize endeksli TL mevduatı programı için bazı bankacılarla yaptığı görüşmeyi aktaran Özdemir, enflasyon rakamı öngörüsünü de paylaştı. Kur korumalı TL hesabı sistemi için de konuşan ekonomist Remzi Özdemir. “Hiç katılım yok diyemeyiz. Katılım var ama insanlar akın akın da gitmiyor. Bu hesaplara talep var, bu bir gerçek. Bu insanlar gerçekte ne zaman yüzleşecekler. 3 Ocak’ta. Peki, 3 Ocak’ta ne olacak? Aralık ayı enflasyon rakamı açıklanacak." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading