Yandex Metrica

28 Mart- 30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak! 4A SSK 4B BAĞKUR 4C emeklilerine müjde: Tek seferlik 3.000 TL fatura yardımı!

28 Mart- 30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak! 4A SSK 4B BAĞKUR 4C emeklilerine müjde: Tek seferlik 3.000 TL fatura yardımı!

Emeklilere ödenecek olan promosyon rakamı arttırılırken kamu bankalarının açıkladığı rakam sonrasında gözler özel bankaların ne yapacağı merak edilirken özel bankalardanda promosyon rakamları da açıklanmaya başladı.   

Ekonomi

12.04.2024, 14:43

ING Bank emeklilere yönelik 3 bin TL'lik fatura desteği olarak tek seferde ödeme yapacağını duyurdu. ING Bank tarafından yapılan açıklamada "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 12.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz." denildi. 

Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var mı, işte güncel akaryakıt fiyatları Motorine indirim mi geliyor 23 Nisan? Motorine bugün indirim var... Haberi Görüntüle

3 BİN TL'YE VARAN EK NAKİT PROMOSYON 

Yapacağınız başvuruyla birlikte ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler." denilerek otomatik ödeme talimatı veren emeklilere 3 bin TL ek ödeme yapılacağı duyuruldu. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Altın uzmanı uyardı: Bunu yapanlar altından çok büyük zarar edecek! Altın uzmanı uyardı: Bunu yapanlar altından çok büyük zarar edecek! Haberi Görüntüle

KAMPANYA NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ? 

Kampanyadan, 28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında bankamızdan ilk kez emekli maaşını alacak ve bu tarihler arasında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, Otomatik Fatura Talimatı vermeleri ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olmaları koşuluyla faydalanabilir.

Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Lokantalarda ve kafelerde KDV oranları artıyor! Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA KATILIM İÇİN OTOMATİK TALİMATI VERMENİZ GEREKİR 

Kampanyaya katılım için 28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin Bilgi ve Katılım Formu'nun alınmış olması gerekir. Kampanyaya katılmak için 30 Nisan 2024 tarihine kadar vadesiz hesaptan tanımlı Otomatik Fatura Talimatları'nın verilmiş olması ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olunması gerekir.

Temmuz memur ve emekli maaşı netleşiyor: En düşük maaş ne kadar olacak? Temmuz memur ve emekli maaşı netleşiyor: En düşük maaş ne... Haberi Görüntüle

KAMPANYADAN FAYDALANMAK İÇİN SÖZLEŞME İMZALANIYOR 

Söz konusu 3 bin TL'lik ödemeyi almak isteyen emeklilerin ING Bank emekli maaşı promosyon sözleşmesi imzalaması, 3 yıl boyunca maaşını bu bankadan almaya söz vermesi ve en az 5 adet otomatik ödeme talimatı vermesi gerekecek. Bu şartları yerine getiren emeklilere 12 bin TL net promosyon tutarına ek olarak 3 bin TL de fatura desteği parası ek promosyon olarak ödenecek.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading