Yandex Metrica

Sitede Ara

15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 2022 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti kaç para oldu?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 2022 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti kaç para oldu?

Kurban Bayramı öncesinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti merak ediliyor. Her gün binlerce aracın kullandığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti internette araştırılıyor. Bayramda tatile ya da memleketlerine gitmek isteyenler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti araması yapıyor. Peki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 2022 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti kaç para oldu?

Ekonomi

07.03.2024, 02:48

15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti internette en çok arananlar arasına girdi. Vatandaşlar Kurban Bayramı öncesinde köprülerin ve otoyolların geçiş ücreti hakkında arama yapıyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti merak edilenler arasında bulunuyor. Peki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 2022 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçiş ücreti kaç para oldu?

Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Tesla indirim haberini duyurdu: Elektrikli otomobil devi için sıraya girdiler! Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETİ NE KADAR 2022?

2022 15 Temmuz Şehitler Köprüsü tek yönlü otomobil geçiş ücreti 8,25 TL'dir. Araç sahipleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gidiş-geliş toplam 16,50 TL ödeyecek.

Son dakika.... Resmi Gazete'de yayımlandı: Mevduata uygulanan stopaj oranları değişti Son dakika.... Resmi Gazete'de yayımlandı: Mevduata uygulanan stopaj oranları değişti Haberi Görüntüle

OTOYOL VE KÖPRÜLERDE ÜCRET NASIL ÖDENİR?

Otoyol ve köprü geçişlerinde ücretler Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ile ödenir. Otoyol ve köprülerde HGS olan araçlara yerleştirilen elektronik cihaz aracılığıyla köprü ve otoyollardan duraksamadan geçiş yapması sağlanır. Bu sebeple cihazlara bakiye yüklemesi yapmadan yola çıkılmamamlıdır. Aksi halde bakiyesiz geçiş yapıldığında cezalı geçiş işlemi uygulanır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading