Yandex Metrica

YÖKDİL ertelendi mi? 2022 YÖKDİL sınavı ne zaman yapılacak?

YÖKDİL ertelendi mi? 2022 YÖKDİL sınavı ne zaman yapılacak?

YÖKDİL sınavı, KPSS lisans oturumunun ertelenmesiyle gündemde yerini aldı. YÖKDİL tarihi merak edilmeye başladı. ÖSYM tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı başvuruları 6-18 Temmuz 2022 tarihinde alındı. Peki YÖKDİL ertelendi mi? 2022 YÖKDİL sınavı ne zaman yapılacak?

Genel

23.01.2024, 19:38

YÖKDİL sınavı ertelendi mi sorusu üzerine gözler ÖSYM'den gelecek habere çevrildi. ÖSYM tarafından yayımlanan sınav takvimine göre YÖKDİL başvuruları temmuzda alındı. Peki YÖKDİL ertelendi mi? 2022 YÖKDİL sınavı ne zaman yapılacak?

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

YÖKDİL ERTELENDİ Mİ?

2022 YÖLDİL sınavının ertelenmesiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

2022 YÖKDİL SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

2022 YÖKDİL/2 Sınavı, 28 Ağustos 2022'de İngilizce dilinde Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında; Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinde de sadece Sosyal Bilimler yapılacaktır.

YÖKDİL sınavı, saat 10.15’de başlayacak ve 3 saat (180 dakika) sürecek. Kırgızistan-Bişkek'te sınav Türkiye saati ile 10.15’te yapılacaktır.

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

YÖKDİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YÖKDİL sonuçları 16 Eylül 2022 tarihinde açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle ÖSYM https://sonuc.osym.gov.tr resmi internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderimi yapılmayacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading