Yandex Metrica

YÖK Sanal Fuarında Yıldız Teknik Üniversitesine yoğun ilgi

YÖK Sanal Fuarında Yıldız Teknik Üniversitesine yoğun ilgi

YÖK Sanal Fuarına, Yıldız Teknik Üniversitesi, ‘Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarında’ standı, ziyaretçiler tarafından en fazla uğranan üniversitelerden biri olarak damgasını vurdu.

Genel

23.01.2024, 17:50

Yıldız Teknik Üniversitesi, ‘Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarında’ standı, ziyaretçiler tarafından en fazla uğranan üniversitelerden biri oldu.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

YÜZ YÜZE TANITIM GÜNLERİ İLGİ GÖRDÜ

Türkiye'nin popüler üniversitelerinden biri olan Yıldız Teknik Üniversitesi, dört günlük YÖK Sanal Fuarında, standı en sık ziyaret edilen üniversitelerden biri oldu. Üniversitesnin Davutpaşa Yerleşkesinde gerçekleştirilen, yüz yüze tanıtım günleri de adaylardan yoğun ilgi gördü.

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) üniversitelerin ve programların tanıtılması amacıyla düzenlenen ve 3-7 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2021”, hem öğrencilerin hem de velilerin oldukça ilgisini çekti. Teknotalk'un haberine göre, 11 fakülte, 2 enstitü, meslek yüksekokulu ve yabancı diller yüksekokuluyla öğrencilerine eğitim veren Yıldız Teknik Üniversitesi, 3-7 Ağustos tarihlerindeki sanal fuarın en fazla ziyaret edilen başlıca üniversitelerinden biri oldu. Diğer taraftan çok sayıda öğrenci ise üniversitenin aynı yerleşkesinde bu defa 7-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen tanıtım günlerinde üniversiteyi ziyaret edip bilgi aldı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

SANAL FUARA 181 ÜNİVERSİTE KATILDI

YÖK tarafından Kovid-19 salgınında adayların üniversiteler hakkında sağlıklı ortamda bilgi almalarını sağlamak amacıyla ilki geçen yıl hayata geçirilen sanal fuara bu yıl 181 üniversite katıldı.

Kaynak: Teknotalk

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading