Yandex Metrica

Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? 2022-2023 ücretli öğretmenlik şartları nelerdir?

Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? 2022-2023 ücretli öğretmenlik şartları nelerdir?

Ücretli öğretmenlik gündemde yerini aldı. Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için ücretli öğretmen alımı yapacağını söylemişti. Peki ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? 2022-2023 ücretli öğretmenlik şartları nelerdir?

Genel

23.01.2024, 19:37

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) her branştan ücretli öğretmen alımı yapacağını duyurmuştu. Gündemde yerini alan ücretli öğretmenlik başvuruları adaylar tarafından merak ediliyor. Peki ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? 2022-2023 ücretli öğretmenlik şartları nelerdir?

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Ücretli öğretmenlik başvuruları tarihi adaylar tarafından araştırılıyor. Ama 022-2023 eğitim öğretim yılına ilişkin ücretli öğretmenlik başvurusu hakkında net bir tarih açıklanmadı. 

Ücretli öğretmenlik başvurularının ağustos ayında alındığı biliniyor. Yakın bir zamanda konuyla ilgili detaylar geldikçe sizleri bilgilendireceğiz.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ücretli öğretmenlik başvurusu için adaylar başvurularını kayıtlı oldukları ilçelerin Milli Eğitim Müdürlüklerinden ya da internetten e-Devlet üzerinden yapabilecek.

Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi yaptırılanlara jet soruşturma! Görüntüler infial uyandırdı! Bakanlık harekete geçti: Çocuklara Dilan Polat taklidi... Haberi Görüntüle

E-DEVLET ÜZERİNDEN ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Öncelikle ücretli öğretmen adayları başvuru ekranından, kimlik bilgilerinin olduğu ekranı açacaklar.

İletişim bilgileri, Milli Eğitim İl veya İlçe Müdürlüğü'nün öğretmen adayıyla iletişim kurabilmesi için gerekli olduğundan bu bölümün doğru incelenmesi, yanlışlık varsa düzeltilmesi gerekmektedir.

Eğitim bilgileri bölümünde bulunan; "Formasyonum var." , "Köy Okullarında Çalışmak İstiyorum.", "Milli Eğitim Bakanlığından Emekli Oldum." , Yurt dışı eğitim kurumlarından mezun oldum ve YÖK denkliğim var ya da Eğitim Enstitüsünden mezun oldum." seçenekleri incelenerek, varsa ilgilendiren seçenek seçilecek.

Yukarıdaki bilgiler tamamlandıktan sonra 'Kaydet ve İlerle' butonuna basılarak işlemlere devam edilecek.

"Kaydınız başarıyla oluşturulmuştur. Tercih bilgilerinizi aşağıdan girmeye başlayabilirsiniz." bildirimi karşınıza çıktıktan sonra ön lisans ve lisans mezuniyeti bilgileriniz içerisinden tercihinize esas olan mezuniyet bilginizi belirtilen alandan seçmeniz zorunludur.

İl ve ilçe tercihiniz ile beraber branş belirtmeli, ikinci dönem de bu tercihlere göre çalışmak istiyorsanız "İlgili tercihimin ikinci dönemde de geçerli sayılmasını istiyorum." seçeneğini işaretlemelisiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading