Yandex Metrica

Bakan Özer: 71 ilde eğitim 20 Şubat'ta başlıyor

Bakan Özer: 71 ilde eğitim 20 Şubat'ta başlıyor

Son dakika haberleri... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ''Depremin yaşandığı 10 ilde 3 milyon 784 bin 411 öğrencimiz var. Bunlardan 5 bin 836 öğrencimiz nakilini başka illerdeki okullara aldırdı. 10 ildeki eğitim planlaması ve hangi ilçelerde, bölgelerde okullarımızı açacağımızla ilgili tüm çalışmayı hafta sonu itibarıyla tamamlayacağız. 71 ilde eğitim 20 Şubat'ta başlıyor" açıklamasında bulundu.

Genel

23.01.2024, 20:26

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'daki Acil Durum Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından eğitim süreçlerine ilişkin bilgi verdi.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

71 İLDE EĞİTİM BAŞLIYOR

Bakan Özer, Malatya'da yaptığı açıklamada ''Depremin yaşandığı 10 ilde 3 milyon 784 bin 411 öğrencimiz var. Bunlardan 5 bin 836 öğrencimiz nakilini başka illerdeki okullara aldırdı. 10 ildeki eğitim planlaması ve hangi ilçelerde, bölgelerde okullarımızı açacağımızla ilgili tüm çalışmayı hafta sonu itibarıyla tamamlayacağız. 71 ilde eğitim 20 Şubat'ta başlıyor" açıklamasında bulundu.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

TAŞIMALI EĞİTİM SİSTEMİNE GEÇİLİYOR

Bakan Özer, "Sağlam raporu verilen kamu binaları hizmet vermeye başladı. Aileler istedikleri durumda çocuklarını farklı illerdeki okullara nakledebilir. 10 ilde kalan öğrencilerimizi ücretsiz olarak okula götüreceğiz. Sıcak yemeklerini vereceğiz ve tekrar taşımasını sağlayacağız. 10 ildeki eğitim planlaması ve hangi ilçelerde, bölgelerde okullarımızı açacağımızla ilgili tüm çalışmayı hafta sonu itibarıyla tamamlayacağız.'' dedi.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

"PSİKOSOSYAL DESTEK ÇADIRLARI 10 İLE KURULACAK"

Psikososyal destek çadırlarının kısa bir zaman içerisinde kurulacağını belirten Bakan Özer, ''Psikososyal destek çadırları cuma gününe kadar deprmeden etkilenen 10 ile kurulmuş olacak. Devletimiz tüm imkanlarıyla sahada, çok başarılı bir koordinasyon var." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading