Yandex Metrica

2023 Ara tatil ve Ramazan Bayramı birleşti mi? Ara tatil ve Ramazan Bayramı kaç gün olacak?

2023 Ara tatil ve Ramazan Bayramı birleşti mi? Ara tatil ve Ramazan Bayramı kaç gün olacak?

Okullarda ikinci ara tatilin ne zaman olacağı araştırılırken öğrenciler ve veliler ara tatil ve Ramazan Bayramının birleşip birleşmeyeceğini araştırmaya başladı. Bayram için planlar yapan veliler okula giden çocuklarının bayram tatili ne kadar olacağını araştırıyor. Peki, 2023 Ara tatil ve Ramazan Bayramı birleşti mi? Ara tatil ve Ramazan Bayramı kaç gün olacak?

Genel

23.01.2024, 20:38

Ramazan ayının gelmesiyle beraber veliler ve öğrenciler Ramazan Bayramının kaç gün olacağını ve ara tatil ile birleşeceğini araştırmaya başladı. Vatandaşlar Ramazan Bayramı için hazırlıklar yaparken çocukların tatil günlerini merak ediyor. Peki, 2023 Ara tatil ve Ramazan Bayramı birleşti mi? Ara tatil ve Ramazan Bayramı kaç gün olacak?

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

ARA TATİL VE RAMAZAN BAYRAMI BİRLEŞECEK Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığının internet sitesinde yere takvime göre bu yıl okullarda ikinci ara tatil 17-20 Nisan tarihleri arasında olacak. 20 Nisan Perşembe aynı zamanda Ramazan Bayramı arifesine denk gelecek.

Üç gün sürecek Ramazan Bayramı ise Cuma- Cumartesi-Pazar olduğundan otomatik olarak ara tatil ve bayram birleşmiş olacak.

Okullar 17 Nisan tarihinde girecek 23 Nisan tatilin son günü olacak. 24 Nisan Pazartesi okullar açılacak

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading