Yandex Metrica

Zelenski 'Büyük İsrail olacağız' demişti! İsrailli askerler Ukrayna'ya akın etti

Zelenski 'Büyük İsrail olacağız' demişti! İsrailli askerler Ukrayna'ya akın etti

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin savaş sonrası 'Büyük İsrail olacağız' demesinin ardından İsrailli gönüllüler Ukrayna'ya akın etti. Ukrayna'da konumu bilinmeyen bir yerde çekilen videoda bir grup İsraillinin Rusya'ya karşı savaşmak için Ukrayna saflarına katıldığı görüldü.

Dünya

06.04.2024, 12:09

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşta Ukrayna'ya destek olmak için yurtdışından birçok gönüllü savaşmaya gelmişti. 

İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' Haberi Görüntüle

'İSRAİLLİLER SAVAŞMAK İÇİN UKRAYNA'YA GELİYOR'

İsrail asıllı olduğu bilinen Zelenski destekçileri birçok İsrailli Ukrayna savaşlarında Rusya'ya karşı savaşmak için gelmişti. 

Fransa'yı kovdular şimdi sıra ABD ordusunda: Pentagon askerlerini Nijer'den çekmeye hazırlanıyor Fransa'yı kovdular şimdi sıra ABD ordusunda: Pentagon askerlerini Nijer'den çekmeye... Haberi Görüntüle

HAHAMBAŞINA TEŞEKKÜR ETTİLER 

Sosyal medyada yayılan görüntülerde Ukrayna üniformalı ve İsrailli oldukları belli olan askerlerin, Hamursuz Bayramı için kendilerine koşer yemeği sağlayan Ukrayna hahambaşına teşekkür ettiği görülüyordu.

Söz konusu videoda bir İsrailli asker İbranice şekilde, "Bize sağladıkları yardım için İsrail halkına ve İsrail hükümetine teşekkür etmek istiyoruz. Bu çok zor savaşta Ruslara karşı savaşıyoruz" diye konuştu. 

Son dakika... Bir protesto da Fransa'da: Tarihi Sorbonne Üniveristesi de Gazze ayaklanmasına katıldı Son dakika... Bir protesto da Fransa'da: Tarihi Sorbonne Üniveristesi de... Haberi Görüntüle

'İSRAİL İÇİN BURADAYIZ'

Yine İbranice konuşan başka bir asker, "Bize yardım eden tüm Yahudi halkına teşekkür etmek istiyorum, sizin için, tüm ulus için buradayız. Hayatı tehlikede olan herkes için buradayız. Sizin için savaşıyoruz, iyi işler yapıyoruz." sözlerine yer verdi. 

Başka bir videoda ise dokuz adam Ukrayna ve İsrail bayrağının etrafında durarak konuşma yaptılar. 

Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Haberi Görüntüle

SİLAH YARDIMI YAPMAYI REDDETMİŞLERDİ

İsrail yönetimi iki ülke arasında süren savaşta taraf tutmuyordu. Diğer yandan Ukrayna'ya askeri destek göndermeyi kesin bir dille reddeden İsrail yönetimi 100 tonluk yardım paketi göndererek batıda bir sahra hastanesi kurdu. 

Diğer yandan Ukrayna yönetimi uzun süredir İsrail'den Demir Kubbe savunma sistemlerini istese de İsrail buna çok yanaşmadı. 

İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri Heniyye'nin bir torunundan daha acı haber! İsrail bayram günü 3 oğlunu ve torunlarını öldürmüştü! Hamas lideri... Haberi Görüntüle

'BÜYÜK İSRAİL OLACAĞIZ'

Zelenski bir açıklamasında, "Ukrayna kesinlikle en başından beri istediğimiz gibi olmayacak. Bu imkansız. Kesinlikle liberal, Avrupalı ​​bir ülke olmayacak.  'Büyük İsrail' olacağız. Sinemalarda, süpermarketlerde, silahlı insanlarda Silahlı Kuvvetler veya Ulusal Muhafız temsilcilerimiz olursa şaşırmayacağız. Güvenlik sorununun çözüleceğinden eminim. Önümüzdeki on yılın bir numaralı sorunu olacağına eminim". sözlerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading