Yandex Metrica

Yunan vekil ülkesini yerden yere vurarak isyan etti: Türkiye'ye kaybetmeye mahkumuz

Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna savaşındaki diplomasi trafiği tüm dünyada takdirle karşılanırken Türkiye'nin gücünü ve konumunu çok daha belirgin bir noktaya taşıdı. Türkiye hazımsızlığı yaşayan Yunan vekilden konuya ilişkin çarpıcı sözler geldi. Komünist Partisi milletvekili ülkesine ağır eleştirirler yönetirken, Türkiye'ye karşı kaybetmeye mahkum olduklarını ifade etti.

Dünya

23.01.2024, 19:00

Türkiye'nin Rusya-Ukrayna krizinde başarılı bir diplomasi trafiği yürütmesi takdir edilirken Yunanistan'da adeta hazımsızlığa neden oldu Yunan Parlamentosu'nda konuşan  Yunanistan Komünist Partisi Milletvekili Thanasis Pafilis, ülkesini yerden yere vurdu.

Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37 yıldan beri yayında! İşte dizideki tüm kehanetler ve gerçekleri... Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN NATO'NUN ESİRİ VE KÖLESİ HALİNE GELDİ

Yunanistan'ın NATO'nun esiri ve kölesi haline geldiğini dile getiren Pafilis, "Bana NATO'ya 'hayır bunu kabul etmiyoruz, veto ediyoruz' dediğiniz tek bir şey söyleyin" dedi.

"NATO Türkiye'ye karşı bize yardım ediyor diyorsunuz gerçekten ne zaman bize yardım ettiler?" diye soran Pafilis, Türkiye'nin Yunanistan'ı açık açık tehdit ettiğini, NATO'nun ise bu duruma sessiz kaldığını iddia etti.

Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'YE KARŞI KAYBETMEYE MAHKUMUZ'

Pafilis, "NATO bizim ulusal çıkarlarımızı korumuyor aksine onları baltalıyor. Sahip olduğumuz silah sistemlerini her an kapatabilirler. Biz nasıl bir ülkeyiz? Amerikalılar isterse bizi binlerce yönden engellerler ve bunu yapabilirler ki bunu tarihte onlarca ülkeye yaptılar. Türkiye'ye karşı kaybetmeye mahkumuz" diyerek isyan etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading