Yandex Metrica

Sitede Ara

YouTube'den Donald Trump'ın hesabıyla ilgili iki yıl sonra karar!

YouTube'den Donald Trump'ın hesabıyla ilgili iki yıl sonra karar!

En çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarından YouTube, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hesabıyla ilgili aldığı yasak kararını kaldırdığını duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 20:35

Platformun temsilcilerinden YouTub Twitter hesabından yaptığı  açıklamada, "Bugünden itibaren Donald J. Trump kanalı artık kısıtlı değil ve yeni içerik yükleyebilir." denilerek 2 yılın ardından Trump'ın yasağının sonlandırıldığını açıkladı. 

İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar Haberi Görüntüle

2,6 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİSİNE ULAŞABİLECEK 

Yapılan açıklamada, "Bu kanal, tıpkı YouTube'daki diğer tüm kanallar gibi politikalarımıza tabi olmaya devam edecektir." denildi. 

Donald Trump, bugünden itibaren YouTube kanalındaki yaklaşık 2,6 milyondan fazla takipçisine ulaşabilecek ve YouTube'un reklam politikalarına uygun olacak şekilde, başkanlık kampanyası için YouTube reklamları satın alabilecek.

Gazze dayanışması tüm Amerikan üniversitelerini sarmış durumda: ABD tarihinde böyle seferberlik görülmemişti! Gazze dayanışması tüm Amerikan üniversitelerini sarmış durumda: ABD tarihinde böyle... Haberi Görüntüle

KONGRE BASKININDAN SONRA ASKIYA ALINDI 

YouTube, 6 Ocak 2021'deki Kongre baskınının ardından, Trump'ın kanalını, içerdiği videoları "şiddeti teşvik edebileceği" gerekçesiyle sildikten sonra, askıya aldığını açıklamıştı. 

Sosyal paylaşım platformları Facebook, Instagram ve Twitter daha önce eski ABD Başkanı'nın paylaşım yasağını kaldırmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading