Yandex Metrica

Vjosa Osmani: Erdoğan, Vucic'i ikna edebilir

Vjosa Osmani: Erdoğan, Vucic'i ikna edebilir

Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, Sırbistan'ın Kosova'yı ilhak etmek için Putin'in stratejisini kullandığını söyledi. Osmani ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’i Kosova’yı tanımaya ikna edebileceğini belirtti.

Dünya

23.01.2024, 22:14

Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani TRT World'e yaptığı konuşmada diyalog görüşmelerinin AB’nin ara buluculuğunda yapılmasına rağmen Sırbistan’ın attığı imzalara saygı göstermediğini söyledi.

Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez bahçeye çıkmadı Amerika'da üniversiteler soykırıma karşı ayağa kalktı: Boğaziçi hocaları bu kez... Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN SIRBİSTAN'IN VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMASINI SAĞLAYABİLİR'

Osmani, Erdoğan’ın bu konuda yardımcı olarak Sırbistan’ın verdiği sözleri tutmasını sağlayabileceğini söyledi. Kosovalı lider, Belgrad’ın amacının Kosova’yı ilhak etmek olduğunu fakat buna izin vermeyeceklerini belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Çin-Tayvan donanmaları burun buruna geldi: Penghu Adası tehlikeli yakınlaşma: İşte telsiz konuşmaları Çin-Tayvan donanmaları burun buruna geldi: Penghu Adası tehlikeli yakınlaşma: İşte... Haberi Görüntüle

'KOSOVA'YI İLHAK ETMEK İÇİN PUTİN'İN STRATEJİSİNİ KULLANIYORLAR'

Kosova, devamlı bir şekilde Kosova topraklarına açık bir şekilde meyli olan Sırbistan’ın saldırılarına maruz kalıyor. Kosova’yı ilhak etmek için Putin’in stratejisini kullanıyorlar.

Osmani, Kosova’nın tehditlere karşı savunma yatırımları yaptığını ve NATO ittifakı ile ilişkilerini güçlendirdiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading