Yandex Metrica

Türkiye aleyhine hadsiz gösterilere göz yumdular! Terör sevici İsveç'te PKK için haraç toplayan kişi tutuklandı

Türkiye aleyhine hadsiz gösterilere göz yumdular! Terör sevici İsveç'te PKK için haraç toplayan kişi tutuklandı

Son zamanlarda Türkiye aleyhine defalarca yapılan çirkin gösterilere göz yuman İsveç'te PKK/YPG için haraç toplayan kişi hakkında tutuklama kararı çıktı.

Dünya

23.01.2024, 22:18

 Terör örgütlerinin kol gezdiği İsveç'te terör örgütü PKK/YPG için finansman amacıyla haraç toplayan kişi tutuklandı. 

İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi ülkesinde olacak İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi... Haberi Görüntüle

İSVEÇ'İN BAŞINA BELA OLDULAR 

Defalarca Türkiye aleyhine gösterilerde bulunan terör örgütü PKK/YPG destekçileri,terörün başkenti haline gelen İsveç'in başına bela oldu. İsveç'te terör örgütü PKK/YPG için haraç toplayan kişi hakkında tutuklama kararı çıktı.

İsveç radyosu SR'nin aktardığı habere göre, 40 yaşlarında bir kişi, teröre finansman sağlamak, gasp teşebbüsü ve silahlı saldırı suçları işlediği şüphesiyle yakalanarak gözaltına alındı.

Stockholm Bölge Mahkemesi, şüpheliyi, terör örgütü PKK/YPG için para topladığı ve silahlı tehdit suçlarından tutuklamaya karar verdi. 

Yetkililer doğruladı: Ukrayna, ABD'nin gizlice teslim ettiği balistik füzeleri kullanmaya başladı Yetkililer doğruladı: Ukrayna, ABD'nin gizlice teslim ettiği balistik füzeleri kullanmaya... Haberi Görüntüle

"PARA TOPLAMAK İÇİN ŞANTAJ GİRİŞİMİNDE BULUNDU"

Savcı Hans Ihrman, şüphelinin, terör örgütü PKK/YPG'ye para toplamak için şantaj girişiminde bulunmanın yanı sıra teröre finansman sağlamasının söz konusu olduğunu da vurguladı. 

Fransa’da terör örgütü PKK'ya operasyon: Gözaltılar var Fransa’da terör örgütü PKK'ya operasyon: Gözaltılar var Haberi Görüntüle

ALÇAKÇA GÖSTERİ DÜZENLEDİLER 

İsveç'te Terör örgütü PKK/YPG'yi simgeleyen bez parçaları taşıyan ve PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açan terör örgütü destekçileri, Türkiye aleyhine defalarca alçakça gösterilerde bulundular.

Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için Kraliyet son kararını verdi! Ölüm haberleriyle tüm dünya çalkalanmıştı! Kansere yakalanan Kate Middleton için... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(İsveç) Caddelerinde PKK gösterilerini izliyoruz, kendilerini de uyarıyoruz. Ama ne yazık ki PKK/PYD'nin bu gösterilerde durdurulması söz konusu olmadı." demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading