Yandex Metrica

Türk genci Almanya'da ortalığı karıştırdı! 'Ben kahinim' diyerek 'Cin' vurgunu yaptı!

Türk genci Almanya'da ortalığı karıştırdı! 'Ben kahinim' diyerek 'Cin' vurgunu yaptı!

Almanya'da bir Türk genci kendini kahin ilan ederek bir kişiye 'sende ölüm büyüsü var' diyerek kandırdı. Kadının tüm aile bilgilerini alan genç cin çıkartma bahanesiyle 175 milyon liralık vurgun yaptı.

Dünya

14.05.2024, 12:14

Almanya'nın Münih kentinde yaşayan ve işsizlik maaşı ile geçinen Serkan Ö. büyük bir vurguna imza attı.

İnşaat otomobil ve teknoloji sektöründe faaliyetlerini yürüten 55 yaşındaki Alman kadın N.B, Serkan Ö. ve eşi Süreyya Ö. ile tanıştı.

Putin'den ABD'ye gözdağı: Rusya'da ABD askeri tutuklandı Putin'den ABD'ye gözdağı: Rusya'da ABD askeri tutuklandı Haberi Görüntüle

FAL BAKARAK BİLGİ ALDI

Sonrasında ise Serkan Ö'nün N.B'ye kahve falı, el falı ve su falı baktı. Falda ailesi hakkında yorumlar yaparak bilgi almaya çalıştı.

Kahve Dünyası boykotu yükleniyor: Refah'taki katliamı 'Hamursuz kek' ile kutladı: Kafe zincirine tepkiler çığ oldu Kahve Dünyası boykotu yükleniyor: Refah'taki katliamı 'Hamursuz kek' ile kutladı:... Haberi Görüntüle

ÖLÜM BÜYÜSÜ VAR DİYEREK KANDIRDI

Serkan Ö. ise N.B'ye ''sende ölüm büyüsü var'' diyerek cin çıkarma seanslarına gitti.

Sokakta sigara içine dev ceza: Kameralar sizi tek tek gözetleyecek Sokakta sigara içine dev ceza: Kameralar sizi tek tek gözetleyecek Haberi Görüntüle

İLAÇLI SU VEREREK UYUTTU

Ancak Serkan Ö ise N.B'ye ilaçlı su vererek kadının kendinden geçmesini sağladı ve ailesi hakkındaki tüm mahrem bilgileri aldı.

Öğrediği bilgileri N.B'ye tekrardan kahin gibi anlattı ve kadının güvenini kazandı.

İsrail karıştı! Siyonist bakanlar yuhalandı: Küfürler havada uçuştu yumruklar konuştu İsrail karıştı! Siyonist bakanlar yuhalandı: Küfürler havada uçuştu yumruklar konuştu Haberi Görüntüle

5 MİLYONA YAKIN PARA AKTARDI 

Sonrasında ise Serkan Ö. 55 yaşındaki kadını tehdit etmeye başladı. Yeni bir telefon veren ve yalnızca o telefondan iletişim kurmasını isteyen Serkan Ö.  "artık sana iyilikte kötülükte benden" dediği ve sürekli yüklü mikatrda paralar istediği ortaya çıktı.

6 yıl boyunca N.B'nin şantajlarına maruz kalan N.B şirket hespları ve kişisel hesaplarından 5 milyon euroya yakın para aktardı.

Seanslara gittiğinde ailesi ve kendisinin tehdit edilmesi üzerine verilen ilaçlı suları içmeyen N.B kendisini daha iyi hissetmeye başlayınca olanları ailesine anlattı.

NATO onay verdi cepheye gidiyor: Güçlü savunma sistemi HIMARS savaşa etki eder mi? NATO onay verdi cepheye gidiyor: Güçlü savunma sistemi HIMARS savaşa... Haberi Görüntüle

HAKLARINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

N.B ve ailsei Serkan Ö. ve Süreyya Ö.'den şikayetçi olurken çiftin dolandırıcılık suçlarından toplamda 62 şikayetleri olduğu ortaya çıktı.

Haklarında 7 yıl hapis cezası kararı verilirken, duruşmanın ikinci günü mahkemeye gelmeyen çiftin Türkiye'ye kaçtığı iddia edildi. 

Çift hakkında ise tüm Avrupa genelinde yakalama kararı çıkartıldı.

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading