Yandex Metrica

Tren kazasında kopan bacağı yedi! Amerikalı evsiz adamdan akıl almaz görüntüler ortalığı karıştırdı!

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde bir ikişiye tren çarpmış sonrasında ise yaralının bacağı kopmuştu. Trenin çarptığı yolcunun hayatını kaybetmesi sonrasında ise bölgede bulunan evsiz bir kişi kopan bacağı buldu ve yedi. O anlar ise çevredekiler tarafından görüntülendi. 

Dünya

22.04.2024, 10:27

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde akıl almaz bir olay yaşandı. Bir kişiye tren çarpması sonrasında bacağı vücudundan ayrıldı. Trenin çarptığı kişi hayatını kaybederken, çevrede dolaşan bir evsiz bacağı buldu ve ısırarak ağzına aldı.

ABD'de Gazze protestoları dalga dalga yayılıyor: Columbia Üniversitesi’ndeki öğretim görevlilerinden ders bırakma kararı ABD'de Gazze protestoları dalga dalga yayılıyor: Columbia Üniversitesi’ndeki öğretim görevlilerinden... Haberi Görüntüle

'BACAĞI SALLAYIP DUVARA VURDU'

Çevredekiler yaşanan olayları; "Elinde kopmuş bir bacak tuttuğunu gördük. Bacağı önce salladı, sonra duvarlara vurdu, en sonunda ısırıklar almaya başladığını gördüm. Bacaktaki deri sarkıyordu, kemiği görebiliyorduk."  diyerek anlattı.

Türk İHA'ları üst düzey: Savunma bakanından itiraf: Bizi sadece demir kubbe kurtarır Türk İHA'ları üst düzey: Savunma bakanından itiraf: Bizi sadece demir... Haberi Görüntüle

DELİLERİ YOK ETTİĞİ İÇİN TUTUKLANDI

Kopan bacağı yiyen kişiyi Kern Bölgesi Şerif Ofisi tespit etti. 27 yaşındakş Resendo Tellez adındaki evsizin olay yerindeki delilleri bozduğu için tutuklandığı öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading