Yandex Metrica

Taciz iddialarının ardından haber alınamıyordu! Çinli tenisçi ortaya çıktı

Taciz iddialarının ardından haber alınamıyordu! Çinli tenisçi ortaya çıktı

Çin’de 35 yaşındaki kadın tenisçi Peng Shuai, geçtiğimiz haftalarda yaptığı Çin'de başbakan yardımcılığı görevini üstlenen Cang Goali tarafından cinsel ilişkiye zorlandığı iddiasında bulunmuştu. Shıai paylaşımının ardından ortadan kaybolmuştu. Olayda yeni bir gelişme yaşandı.

Dünya

21.02.2024, 19:24

Çin'in eski Başbakan Yardımcısı tarafından tacize uğradığını söyleyen tenisçi Peng Shuaı'den uzun süredir haber alınamıyordu. Çinli tenisçi geçtiğimiz gün Uluslararası Olimpiyat Komitesi yetkilileri ile çevrim içi görüştü. Komite, Pıng'ın dün akşam saatlerinde IOC Başkanı Thomas Bach, Sporcular Komitesi Başkanı Emma Terho ve komite üyesi, eski Çin Tenis Birliği Başkan Yardımcısı Ling Liwei ile yarım saat süren görüşme gerçekleştirdi bilgisini paylaştı.

İran'ın İsrail'e yönelik operasyona verdiği isim belli oldu: Hakiki Söz İran'ın İsrail'e yönelik operasyona verdiği isim belli oldu: Hakiki Söz Haberi Görüntüle

'İYİYİM VE GÜVENDEYİM' MESAJI

Açıklamada, Pıng'ın, Pekin'den katıldığı görüşmede, IOC yetkililerine durumuyla ilgilendikleri için teşekkür ettiği belirtilerek "güvende ve iyi olduğunu, Pekin'deki evinde dinlendiğini, bu dönemde özel hayatına saygı gösterilmesini istediğini, bu yüzden arkadaşları ve ailesiyle vakit geçirdiğini" söylediği aktarıldı.

Komite Başkanı Bach'ın Pıng'a 2022 Pekin Kış Olimpiyatları için Pekin'e geldiğinde akşam yemeğinde buluşmayı teklif ettiğinin ifade edildiği açıklamada "tenisçinin memnuniyetle kabul ettiği" kaydedildi. Komite'de sporcuları temsil eden Fin kadın buz hokeyi oyuncusu Emma Terho da Pıng'ın görüşmede rahat göründüğünü aktararak "Ona desteğimizin arkasında olduğunu ve istediği zaman bizle görüşebileceğini söyledim. O da minnettarlığını dile getirdi." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading