Yandex Metrica

Suudi Arabistan dünyanın en büyük yüzen sanayi kompleksini tanıttı!

Suudi Arabistan dünyanın en büyük yüzen sanayi kompleksini tanıttı!

Suudi Arabistan Veliahtı Prens Muhammed bin Selman düzenlediği basın toplantısında dünyanın en büyük yüzen sanayii kompleksini inşa edeceklerini duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 18:19

Suudi Arabistan resmi ajansında yer alan habere göre, Veliaht Prens Muhammed bin Selman, düzenlediği basın toplantısında Suudi Arabistan'ın güneyindeki Naom kentinde inşa edilecek 'Oxagon' adı verilen dünyada en büyük yüzen sanayi kompleksi inşa edeceklerini duyurdu. Prens Salman, basın toplantısında Neom kentinde inşa edilecek yüzen kompleksin bölgesel ticaretin yanı sıra bölgedeki küresel ticaret akışına da destek olacağını belirtti. 

ABD yine katile güveniyor: Gazze'deki toplu mezarlar da etkili olmadı ABD yine katile güveniyor: Gazze'deki toplu mezarlar da etkili olmadı Haberi Görüntüle

'EKONOMİK BÜYÜME VE ÇEŞİTLENDİRMENİN HAREKET NOKTASI OLACAK'

Prens, Oxagon'un, özelde Neom'da genelde ise tüm Suudi Arabistan'da ekonomik büyüme ve çeşitlendirmenin hareket noktası olacağını da sözlerine ekledi. Tesisin çevreye zarar vermeyeceğine işaret eden Muhammed bin Selman, çevrenin korunmasına katkı sağlayacağını bunun yanı sıra yeni iş imkanları yaratacağını ve ekonomik büyümeyi gerçekleştireceğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading