Yandex Metrica

Srebrenitsa soykırımında ırkçı propaganda! Katliamcı Mladiç'in filmi vizyona girecek

Srebrenitsa soykırımında ırkçı propaganda! Katliamcı Mladiç'in filmi vizyona girecek

Irkçı Sırplar, Bosna Hersek'te Srebrenitsa soykırımının yıl dönümünde provokasyon yapmaya hazırlanıyor. Bosna'daki binlerce kişinin katledildiği katliamlardan sorumlu Sırp savaş suçlusu Ratko Mladiç'i anlatan filmin 11 Temmuz'da gösterime gireceği duyuruldu.

Dünya

23.01.2024, 19:30

Bosna Hersek'te bir gecede 8 binden fazla Müslüman katledilmişti. Binden fazla Müslüman'ın cenazesi ise halen kayıp. 

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Türkiye'ye geliyor! Tarih belli oldu Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Türkiye'ye geliyor! Tarih belli oldu Haberi Görüntüle

BİNLERCE MÜSLÜMAN KATLEDİLMİŞTİ 

Srebrenitsa soykırımının üzerinden 27 yıl geçmesine rağmen katliam kurbanlarının ailelerinin acısı hala taze. Diğer yandan soykırım kurbanları 11 Temmuz'da yapılacak olan etkinliklerle anılacak.

Diğer yandan Srebrenitsa'daki ırkçı Sırplar, soykırımın yıl dönümüne günler kala provokatif bir eylemde bulundu. 

Soykırım ortağı ABD'de İsrail'e 'savunma yardımı' onaylandı! Kesenin ağzı sonuna kadar açıldı Soykırım ortağı ABD'de İsrail'e 'savunma yardımı' onaylandı! Kesenin ağzı sonuna... Haberi Görüntüle

SAVAŞ SUÇLUSU RATKO MLADİÇ'İN FİLMİ ÇEKİLECEK 

Irkçı bir Sırp derneği, katliamı komuta eden savaş suçlusu Ratko Mladiç'in de canlandırıldığı bir film gösterimi organize edeceğini bildirdi. 

Sırpların bu adımı tepkilere sebep oldu. Katliamda hayatını kaybedenlerin yakınları, anma etkinliklerine gölge düşürmeyi amaçlayan eylem için yetkililere çağrıda bulundu. 

Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır cayır yaktı Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır... Haberi Görüntüle

ŞEHİT ANNELERİ İZİN VERMEYECEK 

Srebrenitsalı şehit annelerinin böyle bir olaya izin vermeyeceği açıklandı. Soykırımın inkarının yasak olduğuna dikkat çekilirken Sırp yönetimi provokasyona sessiz kaldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading