Yandex Metrica

Son dakika! Ukrayna Lideri Zelenski: Rusya ile müzakerelerden bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum ama deneyelim

Son dakika! Ukrayna Lideri Zelenski: Rusya ile müzakerelerden bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum ama deneyelim

Gelen son dakika haberine göre Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, "Rusya ile müzakerelerden bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum ama deneyelim" ifadelerini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 18:53

Son dakika haberleri... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı 4. gününde artarak devam ediyor. Rusya, her iki tarafın da müzakere noktasına doğru yola çıktığını açıkladı. Zelenski, Rusya ile müzakerelerden bir sonuç çıkacağını düşünmediğini belirtti.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko ile görüştü.

Soykırımcı Netanyahu'dan saldırı tehdidi: Hamas'a askeri baskıyı artıracağız Soykırımcı Netanyahu'dan saldırı tehdidi: Hamas'a askeri baskıyı artıracağız Haberi Görüntüle

ZELENSKİ'DEN OLAY MÜZAKERE AÇIKLAMASI

Zelenskiy, görüşmelerle ilgili şöyle konuştu:

Belarus'tan Ukrayna'ya füzelerin, uçakların, helikopterlerin uçmasını istemiyorum. Askerlerin Belarus'tan Ukrayna’ya hareket etmesini istemediğimi söyledim.  Lukashenko bana bunun garantisini verdi. Benim ülkeme bir borcum var. Bunun için her şeyi yapacağım.

Belarus'ta Rus-Ukrayna barış görüşmelerinin sonuç vereceğine inanmıyorum ama deneyelim. İleride hiçbir Ukrayna vatandaşı barış için küçük bir şansı kaçırdığımı söylemesin. Vatanımızı savunacağız, sınırlarımızı savunacağız. Hedefimize ulaşmak için pragmatik hareket etmeliyiz. Hedefimiz bölge bütünlüğü."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading