Yandex Metrica

Son dakika! Ukrayna Lideri Zelenski Avrupa Parlamentosu'na seslendi! 'Işık karanlığa galip gelecek'

Son dakika! Ukrayna Lideri Zelenski Avrupa Parlamentosu'na seslendi! 'Işık karanlığa galip gelecek'

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenski Avrupa Parlamentosu Özel Oturumuna canlı bağlantıyla katıldı. Zelenski konuşmasında Putin'in dün 16 çocuğu öldürdüğünü ifade ederek, 'Putin, buna operasyon diyor. Bu çocuklar hangi askeri operasyonun altında çalışıyor.' ifadelerine yer verdi.

Dünya

23.01.2024, 18:54

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenski Avrupa Parlamentosu Özel Oturumuna canlı bağlantıyla katıldı. 

Zelenski'nin konuşmasından öne çıkanlar;

Özgürlüğümüz için, sizin gibi, eşit olmak için mücadele ediyoruz. Avrupa değerleri için hayatımızı feda ediyoruz. Ukraynalılar inanılmaz insanlar. Ülkemizin en büyük meydanı, özgürlük meydanı, Avrupa'nın da en büyük meydanı, 2 kruz füzesi özgürlük meydanına düştü. Bizim için özgürlüğün bedeli işte bu. Vatanımız için, özgürlüğümüz için savaşıyoruz. 

İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi İran'ın İsrail'e saldırısı eli kulağında: ABD medyası tarih verdi Haberi Görüntüle

'BURASI ÖZGÜRLÜK MEYDANI OLARAK KALACAK'

Tüm sınırlar bloke edilmiş durumda. Bugün ne yaşanırsa yaşansın, burası özgürlük meydanı olarak kalacak. Biz güçlüyüz, Ukrayna halkıyız. Biz çocuklarımız yaşasın istiyoruz. Bu adil bir talep.

Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria için ortak açıklama! Filistinlilere 'çatışmaya girin' çağrısı Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria için ortak açıklama! Filistinlilere... Haberi Görüntüle

'16 ÇOCUK ÖLDÜRÜLDÜ' 

16 çocuk dün öldürüldü. Putin, buna operasyon diyor. Bu çocuklar hangi askeri operasyonun altında çalışıyor. Putin dün 16 çocuğu öldürdü. Halkımız son derece motive durumda. Özgürlüğümüz için, hayatta kalmak için, yaşamak için savaşıyoruz.

İşgalci İsrail katliama devam ediyor: Refah'ta 4'ü çocuk 7 Filistinli sivil öldürüldü İşgalci İsrail katliama devam ediyor: Refah'ta 4'ü çocuk 7 Filistinli... Haberi Görüntüle

'IŞIK KARANLIĞA GALİP GELSİN'

Gücümüzü ispat ettik. Minimumda sizinle eşit olduğumuzu gösterdik. Siz de bizimle olduğunuzu gösterin. Bizi bırakmayacağınızı söyleyin. Gerçek Avrupalılar olduğunuzu gösterin. Işık karanlığa galip gelsin. Yaşasın Ukrayna.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading