Yandex Metrica

Son dakika! Belarus'tan Rusya açıklaması! 'Rusya ile tatbikatlarımız devam edecek'

Son dakika! Belarus'tan Rusya açıklaması! 'Rusya ile tatbikatlarımız devam edecek'

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden kriz hakkında Belarus Savunma Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, Rusya'nın tatbikatlarının devam edeceği bildirildi.

Dünya

01.04.2024, 12:10

Belarus Savunma Bakanı Viktor Hrenin, Ukrayna'nın doğusunda gerilimin artması ve askeri faaliyetlerin çoğalması sebebiyle, Rusya ve Belarus'un tatbikatlarına devam edeceğini açıkladı. 

Hrenin, Belarus ve Rusya "Müttefik Kararlılığı-2022" ortak askeri tatbikatının sona ermesi dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Son dakika... Bir protesto da Fransa'da: Tarihi Sorbonne Üniveristesi de Gazze ayaklanmasına katıldı Son dakika... Bir protesto da Fransa'da: Tarihi Sorbonne Üniveristesi de... Haberi Görüntüle

TATBİKATLAR DEVAM EDECEK

Belarus ile Rusya Birlik Devleti'nin sınırlarındaki askeri faaliyetlere dikkat çeken Hrenin, "Birlik Devleti'nin sınırlarına yakın askeri faaliyetlerin artması ve Donbas'taki durumun ağırlaşmasıyla ilgili Belarus ve Rusya devlet başkanları, Birlik Devleti'nin askeri birliklerinin tatbikatlara devam etmesine karar verdi." diye konuştu. 

Hrenin, bir önceki tatbikatta ayrıntılı ele alınmayan eğitim konularının bu süreçte Birlik Devleti savunması için dikkatlice çalışılacağını aktararak tatbikatların ortak sınırlar etrafındaki iyi niyetli olmayan askeri hazırlıklara cevap vermeye ve gerginliğin azaltılmasını sağlamaya yönelik olduğunu ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading