Yandex Metrica

Son dakika: ABD'de ilk Omicron varyantı vakasına rastlandı

Son dakika: ABD'de ilk Omicron varyantı vakasına rastlandı

Son dakika haberine göre, ABD'de koronavirüsün yeni varyantı Omicron'a ilk kez rastlandı. California eyaletinde bir kişide görülen varyant görülen kişinin karantina altına alındığı hastanın aşılarının tam olduğu ve durumunun iyi olduğu açıklandı.

Dünya

23.01.2024, 18:23

Başkan Joe Biden'ın Sağlık Başdanışmanı ve ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, Beyaz Saray'da gerçekleştirilen basın toplantısında, California ve San Francisco Kamu Sağlığı Birimi ve ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezinin California'da bir kişide Omicron varyantının görüldüğünü söyledi.

Amerika yanıyor: Gazze ateşi ABD'yi iç savaşa sürüklüyor: İşte dakika dakika son gelişmeler Amerika yanıyor: Gazze ateşi ABD'yi iç savaşa sürüklüyor: İşte dakika... Haberi Görüntüle

HASTANIN AŞILARI TAM

Söz konusu kişinin 22 Kasım tarihinde Güney Afrika'ya seyahat ettiğini ve 29 Kasım tarihinde "pozitif" çıktığını ifade eden Fauci, "Hasta şu anda karantinada ve yakın temaslı herkesle irtibata geçildi. Hastanın aşıları tam ve sağlık durumu şu anda iyiye gidiyor." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading