Yandex Metrica

Sevgili Radyo Bayraktar dinleyicileri! Bugün de gece gündüz savaşmaya devam ediyoruz

Sevgili Radyo Bayraktar dinleyicileri! Bugün de gece gündüz savaşmaya devam ediyoruz

Bebeklere 'Bayraktar' ismi verilen ve Türk SİHA'sı için marşlar yazılan Ukrayna'da şimdi de 'Bayraktar' adlı radyo istasyonu yayına başladı.

Dünya

23.01.2024, 19:15

Çocuklara Bayraktar ismini veren, Türk SİHA'ları için askerî marş yazan Ukrayna halkı şimdi bu aşkı farklı bir boyuta taşıdı. Rus işgali altındaki ülkede 'bağımsızlık mücadelesinin sembolü' haline gelen Bayraktar, yayın hayatına yeni başlayan bir radyonun ismi oldu. 



>Radiobayraktar.com.ua adresinden adresinden ulaşılabilen Radyo Bayraktar'ın internet sitesinde şu açıklama dikkat çekiyor:

"Sevgili Radyo BAYRAKTAR dinleyicileri!

Bugün de bilgi ve kültür cephesinde gece gündüz savaşmaya devam ediyoruz. Düşmana şans vermemek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Ancak savaş nedeniyle tek gelir kaynağımız olan reklamı da alamıyoruz, yani şimdi ekibimizin mali desteği sıfır. Ama savaşmaya ve en sevdiğiniz radyo istasyonunu yaratmaya devam edeceğiz. Birlikte yaşayıp kazanacağız!

Lütfen Radyo BAYRAKTAR'a elinizden gelen yardımda bulunun. Sizlerle birlikte her gün zaferimize daha yakın uyanacağız!

Zafer Ukrayna'nındır! Bizi destekleyin!"

Ukraynalı grupların pop-rock tarzında şarkılarına yer veren Radyo Bayraktar'ın ülkede giderek daha da popüler hale geldiği belirtiliyor. Ukrayna'da FM bandında 104.9 frekansında yayın yapan Radyo Bayraktar, kısa zamanda halkın en çok dinlediği radyolardan biri oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading