Yandex Metrica

Selanik'te yerin altından sesler geliyor! Yunanlılar büyük korku içinde...

Yunanistan'ın Selanik kentinde bir ayı aşkın süredir yerin altından ürkütücü sesler geliyor. Herkesin duyduğu sesin sırrı henüz çözülmüş değil.

Dünya

11.02.2024, 07:15

Yunanistan'ın Selanik kenti yaklaşık 5 haftadır gizemli bir sesin tahakkümü altında. Kent sakinlerinin oldukça korkutucu bulduğu tuhaf sesin kaynağı henüz tespit edilemedi. En çok Kifisias ve Akropoleos yollarının buluştuğu bölgede duyulan sesin kaynağı bilim adamlarını da hayrete düşürdü. 

İspanya Başbakanı Sanchez tek tek arayarak bilgilendirdi: 'Filistin devletini tanıyacağız' İspanya Başbakanı Sanchez tek tek arayarak bilgilendirdi: 'Filistin devletini tanıyacağız' Haberi Görüntüle

KİMSE NET BİR CEVAP VEREMİYOR

Yunan Jeoloji Profesörü Efthimios Lekkas, sözkonusu gürültünün doğal kaynaklı olma ihtimali bulunmadığını iddia ederek "Sesin  nedeni insan faaliyetinden kaynaklanıyor olabilir" dedi. Ancak halkı rahatsız eden bu sese ne tür bir insan faaliyetinin yol açabileceği sorusuna Lekkas'ın verecek cevabı yok. 

Atina Ulusal Gözlemevi Jeodinamik Araştırma Başkanı Gerasimos Houliaras ise Aristotle Üniversitesi'nden araştırmacıların sesin kaynağına ilişkin testler yaptığını, bunun jeolojik bir olaydan mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklandığı konusunu çözmeye çalıştıklarını belirtti. 

NATO'nun şaşkına döndü! Görüntüler sosyal medyada viral oldu: Putin'in 'süper silah'ı göründü! NATO'nun şaşkına döndü! Görüntüler sosyal medyada viral oldu: Putin'in 'süper... Haberi Görüntüle

SÜREKLİ TEKRARLAYAN VURUŞ SESİ

Selanik'teki gizemli ses, sabit bir hızda sürekli tekrarlayan vuruş sesi olarak kulağa çarpıyor. Kentin belediye başkanı Akis Arapoglou, "Sanki bir meteorun derinliklerinden geliyormuş gibi. Saatlerce sürüyor, bir ara duruyor ve yeniden başlıyor. Ne yaptıysak kaynağını bulamadık. Kent halkı çıldırmak üzere. Bazı mahallelerde uyuyamıyorlar" diyor. 

Selanik'te yaşayanlar, sanki yerin altında biri dünyaya çarpıyormuşçasına sesler duyduklarını, bu gizemli gürültünün büyük korkuya yol açtığını belirtiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading