Yandex Metrica

Rusya'nın BM Temsilcisi istifa etti! 'Ülkemden hiç bu kadar utanmamıştım'

Rusya'nın BM Temsilcisi istifa etti! 'Ülkemden hiç bu kadar utanmamıştım'

Rusya'nın Birleşmiş Milletler Cenevre Daimi Temsilciliği müsteşarlarından olan Boris Bondarev istifa ettiğini duyurdu. Bondarev ülkesinden utandığını belirterek Ukrayna'ya yapılan saldırılar sebebiyle istifa ettiğini bildirdi.

Dünya

23.01.2024, 19:18

Rusya'nın Birleşmiş Milletler Cenevre Daimi Temsilciliği müsteşarlarından olan Boris Bondarev, istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. 

İsrail'de kritik toplantı: Netanyahu'nun tutuklanma ihtimali görüşüldü İsrail'de kritik toplantı: Netanyahu'nun tutuklanma ihtimali görüşüldü Haberi Görüntüle

HİÇ BU KADAR UTANMAMIŞTIM 

Bondarev sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "20 yıllık diplomatik kariyerimde dış politikamızda birçok değişim gördüm, fakat 24 Şubat'tan bu yana ülkemden hiç bu kadar utandığım olmadı." sözlerini kaydetti. 

ABD'nin yaptırım listesindeki Lübnanlı iş insanı Muhammed Srur ölü bulundu: İsrail tetikçilik mi yaptı? ABD'nin yaptırım listesindeki Lübnanlı iş insanı Muhammed Srur ölü bulundu:... Haberi Görüntüle

BU KANLI REZALETİN BİR PARÇASI OLAMAM 

Diğer yandan Bondarev, Rusya ile Ukrayna arasında süren savaştan bahsederek, "Artık bu kanlı, akılsız ve gereksiz rezaletin bir parçası olamam" ifadelerini kullandı. 

Bondarev, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan bahsederek, 18 yıl içinde başarılı bir diplomattan dünyayı tehdit eden ve çatışmaları duyuran biri haline dönüştüğünü söyledi. 

Kenya'da askeri helikopter düştü: Genelkurmay Başkanı Ogolla ve 10 asker hayatını kaybetti Kenya'da askeri helikopter düştü: Genelkurmay Başkanı Ogolla ve 10 asker... Haberi Görüntüle

'BAKANLIK YALAN VE NEFRET MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ'

Bondarev açıklamasında, "Bakanlığın artık diplomasiyle alakası kalmadı. Burası tamamen savaş kışkırtıcılığı, yalan ve nefret merkezine dönüştü." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading