Yandex Metrica

Rusya'dan haddini aşan açıklama: 'Türkiye'nin operasyonu Suriye'de terör faaliyetlerini artıracak'

Rusya'dan haddini aşan açıklama: 'Türkiye'nin operasyonu Suriye'de terör faaliyetlerini artıracak'

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova: “Suriye'ye yönelik bir kara harekatı, bölgedeki gerilimi artırmaktan başka bir işe yaramayacak ve terör faaliyetlerinde artışa yol açacak.”

Dünya

23.01.2024, 22:15

YPG/PKK İstiklal Caddesi ve Karkamış saldırılarının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri Pençe Kılıç Hava Harekatını başlattı. Pençe Kılıç ile terör yuvaları havadan dağıtılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzeyine yönelik kara harekatı mesajı verdi. Kara harekatına gün sayılırken Rusya'dan haddini aşan bir açıklama geldi. 

Birçok ülkeden vatandaşlarına peş peşe uyarılar: İran'ı hemen terk edin Birçok ülkeden vatandaşlarına peş peşe uyarılar: İran'ı hemen terk edin Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'NİN KARA OPERASYONU TERÖR FAALİYETLERİNİN ARTMASINA YOL AÇAR'

Rusya Dışişleri  Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye'nin olası bir harekatının Suriye'de terör faaliyetlerini artıracağını söyledi ve şu şekilde konuştu:

Türkiye’nin ulusal güvenliği konusundaki endişelerini anlıyoruz, bununla beraber Suriye'de bir kara operasyonu düzenlenmesi sadece bölgede gerilimin tırmanmasına ve terörist faaliyetlerin artmasına yol açar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading