Yandex Metrica

Rus Hava Kuvvetlerinden ilginç iddia: UFO vurduk

Rus Hava Kuvvetlerinden ilginç iddia: UFO vurduk

Rusya Hava Kuvvetleri, Ukrayna sınırına yakın Rostov Oblastı'nda bir UFO'yu (tanımlanamayan uçan nesne) düşürdüğünü duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 20:17

Rusya Hava Kuvvetleri, Ukrayna sınırına yakın Rostov Oblastı'nda bir UFO'yu (tanımlanamayan uçan nesne) düşürdüğünü duyurdu. Yerel medya kuruluşları ve sosyal medya hesaplarında ise gökyüzünde patlayan küçük bir nesnenin görüntüleri paylaşıldı.

The Jerusalem Post’un bildirdiğine göre, haber ilk olarak Rostov Oblast Valisi Vasily Golubev tarafından Telegram'da paylaşıldı. Golubey, UFO’nun  Sultan Sala köyünün yukarısında görüldüğünü belirterek, "Herkesi sakin olmaya çağırıyorum. Güvenliği sağlamak için tüm güçler devreye giriyor. Gökyüzü uçaksavar savunmalarıyla kaplı" diye konuştu.

Bu füzeleri dünyada kimse kullanmadı! İsrail'den açık tehdit: İran taş devrine dönecek! Bu füzeleri dünyada kimse kullanmadı! İsrail'den açık tehdit: İran taş... Haberi Görüntüle

UKRAYNA İHA'SI MI?

Bununla birlikte, cisim hala tanımlanmamış olsa da uzaylı olması muhtemel görünmüyor. Bir Rus milletvekili, söz konusu UFO’nun Ukrayna tarafından gönderilen bir İHA olduğunu iddia etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading