Yandex Metrica

Putin'in kızının vaftiz babasından çağrı: Beni sivillerle takas edin

Putin'in kızının vaftiz babasından çağrı: Beni sivillerle takas edin

Ukrayna istihbaratı tarafından tutuklanan Putin’in Ukrayna’daki adamı Viktor Medvedçuk, "Putin ve Zelenskiy'e sesleniyorum. Beni, insani koridorlardan güvenli çıkış hakkından mahrum Mariupol sakinleri ve savunucuları ile takas edin" dedi.

Dünya

23.01.2024, 19:09

Ukrayna'da gözaltına alınan Rusya yanlısı ana muhalefet partisi Yaşam İçin Muhalefet Platformu'nun lideri Viktor Medvedçuk, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'den kendisinin Mariupol'daki siviller ile takas edilmesini istedi. 

Savaş tiyatrosu böyle bitti: 300 İHA ve füze ateşlendi, hiçbiri yerini bulmadı Savaş tiyatrosu böyle bitti: 300 İHA ve füze ateşlendi, hiçbiri... Haberi Görüntüle

''BENİ TAKAS EDİN''

Medvedçuk mesajında, "Putin ve Zelenskiy'e sesleniyorum. Beni, insani koridorlardan güvenli çıkış hakkından mahrum Mariupol sakinleri ve savunucuları ile takas edin" ifadelerini kullandı.

Son dakika: İsrail'den İran'a füzeli misilleme saldırısı Son dakika: İsrail'den İran'a füzeli misilleme saldırısı Haberi Görüntüle

DEVLETE İHANET ETMİŞ

Ukrayna'nın en büyük ikinci partisi olarak bilinen Yaşam İçin Muhalefet Platformu'nun lideri olarak tanınan Medvedçuk, Mayıs 2021'de devlete ihanet şüphesiyle ev hapsi cezası almıştı.

İran İsrail'e kamikaze İHA saldırısı başlattı: İsrail'in radar sistemlerine siber saldırı düzenleniyor İran İsrail'e kamikaze İHA saldırısı başlattı: İsrail'in radar sistemlerine siber... Haberi Görüntüle

PUTİN'İN KIZININ VAFTİZ BABASI

Ülkedeki savaşın başlamasının ardından ev hapsinden kaçtığı iddia edilen Medvedçuk'un, aynı zamanda Putin'in kızının vaftiz babası olduğu da öne sürülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading