Yandex Metrica

Putin'in çenesi ortalığı karıştırdı! Putin öldü iddiaları mı gerçek mi?

Putin'in çenesi ortalığı karıştırdı! Putin öldü iddiaları mı gerçek mi?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bir dönem parkinson hastalığına yakalandığı ve öldüğü iddiaları gündeme gelirken, Putin hakkında en dikkat çeken iddialardan biri son dönemde dublör kullanması olarak geçiyor. Son yaşanan olayda ise Anton Gerashchenko, Putin'in birkaç gün arayla çekilen fotoğraflarını paylaşarak dublör kullandığını iddia etti.

Dünya

23.01.2024, 20:36

Rusya Lideri Vladimir Putin, geçtiğimiz hafta işgal edilen Mariupol'e sürpriz bir ziyarette bulunmuş, Putin'in bu ziyaretten fotoğrafları basına servis edilmişti. Ukraynalı siyasetçi Anton Gerashchenko, bu son ziyaretten bir fotoğrafla Putin'in 1 ay içinde çekilen başka 2 fotoğrafını kolaj haline getirerek sosyal medyadan kullanıcılarına tek bir soru sordu.

Çin Denizi'ndeki gerilimde son sözü KAAN söyleyecek: Filipinler ABD'yi veto etti Çin Denizi'ndeki gerilimde son sözü KAAN söyleyecek: Filipinler ABD'yi veto... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ 

Putin'in dublör kullandığı iddiaları özellikle Rusya-Ukrayna savaşının başlangıcından sonra sık sık gündeme gelmişti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy iddiaları bir adım daha ileriye taşıyarak Putin'in öldüğünü ima etmişti.

İran'ın BM Daimi Temsilciliği: 'İsrail'e saldırı sonuçlandı' İran'ın BM Daimi Temsilciliği: 'İsrail'e saldırı sonuçlandı' Haberi Görüntüle

ÇENESİNİN ŞEKLİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI 

Gerashchenko ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda dikkatleri Putin'in 1 ay içinde çekilen 3 fotoğrafında çenesindeki değişime çekti. Ukraynalı siyasetçi paylaşımına "Sizce hangisi gerçek olan?" sorusunu ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading