Yandex Metrica

Putin'den savaşın seyrini değiştirecek hamle! Kritik isim cephedeki askerlerin başına geçti

Putin'den savaşın seyrini değiştirecek hamle! Kritik isim cephedeki askerlerin başına geçti

Rusya-Ukrayna savaşı tüm hızıyla devam ederken Putin'den dengeleri değiştirecek bir hamle geldi. Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov, Ukrayna'daki birliklerin başına getirildi.

Dünya

23.01.2024, 20:18

24 Şubat 2022 tarihinde başlayan ve hala devam eden Rusya-Ukrayna savaşının ne zaman sona ereceği merak edilirken Putin'den dengeleri değiştirecek bir hamle geldi.

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Rus ordusunun Ukrayna'ya yönelik komuta kademesinde değişikliklerin yapıldığı belirtildi.

Amerika yanıyor: Gazze ateşi ABD'yi iç savaşa sürüklüyor: İşte dakika dakika son gelişmeler Amerika yanıyor: Gazze ateşi ABD'yi iç savaşa sürüklüyor: İşte dakika... Haberi Görüntüle

UKRAYNA'DAKİ BİRLİKLERİN BAŞINA GETİRİLDİ

Valeriy Gerasimov'un Müşterek Askeri Kuvvetlerin başına getirildiği bilgisine yer verilen açıklamada, Müşterek Askeri Kuvvetlerin önceki komutanı ve Hava-Uzay Kuvvetleri Komutanı Sergey Surovikin'in ise Gerasimov'un yardımcılığı görevini yürüteceği kaydedildi. Yapılan açıklamada, Kara Kuvvetleri Komutanı Oleg Salyukov ve Genelkurmay Başkan Yardımcısı Aleksey Kim'in de Gerasimov'un yardımcıları olarak atandıkları bildirildi.

Çin ABD'nin alt yapısına saldıracak: FBI resmen duyurdu: Doğru anı bekliyorlar Çin ABD'nin alt yapısına saldıracak: FBI resmen duyurdu: Doğru anı... Haberi Görüntüle

OPERASYONA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Özel askeri operasyondan sorumlu komuta kademesindeki seviyenin, operasyon kapsamında yürütülen görevlerin genişletilmesi nedeniyle yükseltildiğinin vurgulandığı açıklamada, "Değişiklikler, Rus ordusunun birimleri arasındaki etkileşiminin daha yakın bir şekilde organize edilmesi, her türlü desteğin kalitesinde ve birliklerin yönetiminin etkinliğindeki artışla da ilgilidir." ifadesine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading