Öğrencileri tutuklanan Indiana Üniversitesi'nin dekan yardımcısı Filistin destekçilerinin yanında: Gözyaşlarını tutamadı!

Indiana Üniversitesi Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn, Gazze'ye destek olan öğrencilerinin gözaltına alınmasının ardından, Filistin destekçilerinin arasına katıldı. Dunn, ''Burada olduğum için işimi kaybedebilirim. Ama oturup izleyemezdim.'' ifadelerini kullandı.
Indiana Üniversitesi Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn, gözaltıların ardından ağlayarak protestocu öğrencilere katıldı.
Dunn, ''Burada olduğum için işimi kaybedebilirim. Ama oturup izleyemezdim.'' ifadelerini kullanarak Filistin yanlısı öğrenciler ile konuştu.
Konuşma sırasında gözyaşlarını tutamayan Dekan Yardımcısı Dunn, öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı.
