Yandex Metrica

'Nicole Kasırgası' ABD'yi vurdu! 2 kişi hayatını kaybetti

'Nicole Kasırgası' ABD'yi vurdu! 2 kişi hayatını kaybetti

ABD'de bu kez 'Nicole Kasırgası'yla sarsıldı. Florida eyaletine ulaşan kasırga nedeniyle şiddetli yağmur ve sel baskınları meydana geldi. Kasırga 2 kişiyi hayattan kopardı.

Dünya

23.01.2024, 20:03

ABD'nin Florida eyaletini 'Nicole Kasırgası' vurdu.  Şiddetli yağmur ve sel baskınlarının meydana geldiği kasırgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria için ortak açıklama! Filistinlilere 'çatışmaya girin' çağrısı Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria için ortak açıklama! Filistinlilere... Haberi Görüntüle

SAHİL ŞERİDİNDEKİ EVLER YIKILDI

Kadırga Florida'ya ulaşırken şiddetini azltmış olsa da deniz suyunun yükselmesi ve dalgaların güçlenmesi  nedeniyle sahil şeridindeki evlerin temelleri zarar görerek yıkıldı.

Dünya bu iddia ile çalkalanıyor! İngiltere Kralı 3.Charles'in durumu söylenenin tam tersi çıktı! Dünya bu iddia ile çalkalanıyor! İngiltere Kralı 3.Charles'in durumu söylenenin... Haberi Görüntüle

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Orange County Şerif Ofisi tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, fırtınanın şiddetiyle kopan elektrik telinin bir erkek ve bir kadının üzerine düştüğü, elektrik akımına kapılarak hastaneye kaldırılan 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Öte yandan kasırga nedeniyle on binlerce ev ve iş yeri elektriksiz kaldı.Nicole, yaklaşık 40 yıl sonra Kasım ayında ABD'yi vuran ilk kasırga olarak kayıtlara geçti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading