Yandex Metrica

LGBT terörü İngiltere'yi geçemedi! Çocuklara ergenlik engelleyici ilaçların verilmesi yasaklandı!

LGBT terörü İngiltere'yi geçemedi! Çocuklara ergenlik engelleyici ilaçların verilmesi yasaklandı!

LGBT terörü, toplumları cinsiyetsizleştirmek için propaganda yapmaya devam ediyor. LGBT terörü, İngiltere'yi geçemedi. İngiltere, cinsiyet değiştirme sapkınlığı tüm dünyada yapılan propaganda çalışmaları ile çocuk yaşlara kadar düşmüş durumda. İngiltere Ulusal Sağlık Servisi (NHS), çocuklara ergenlik engelleyici ilaçların verilmesini yasakladı.

Dünya

21.03.2024, 03:15

İngiltere, küresel sermayenin LGBT terörüne karşı net bir tavır aldı. Toplumları cinsiyetsizleştirme politikası dünya çapında günden güne yayılmaya devam ederken, İngiltere Ulusal Sağlık Servisi (NHS), çocuklarda kimlik bozukluğunu tedavi etmek için kullanılan ''ergenliik engelleyici'' ilaçların kullanımını yasakladı.

NHS raporlarında yer alan bilgide, ergenlik engelleyici ilaçların güvenli olduğuna ilişkin iddialara yönelik yeterince belge bulunmadığı ifade edildi.

Siyonist İsrail, Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında Belçikalı yardım görevlisiyle 7 yaşındaki oğlunu katletti Siyonist İsrail, Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında Belçikalı yardım görevlisiyle 7... Haberi Görüntüle

ESKİ BAŞBAKAN KARŞI ÇIKTI!

İngiltere eski başbakanı Liz Truss, ''NHS'nin kimlik bozukluğu nedeniyle çocuklara rutin ergenlik engelleyici ilaç reçetesine son verme kararını memnuniyetle karşılıyorum. Hükümeti Cuma günü kanunen bunu güçlendirecek ve aynı zamanda bu ilaçların özel olarak tedarik edilmesini önleyecek yasa tasarısını desteklemeye çağırıyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle eleştirildi Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle... Haberi Görüntüle

RISHI SUNAK: ERKEK ERKEKTİR, KADIN DA KADIN!

Lizz Truss'tan sonra İngiltere Başbakanı olan Rishi Sunak, ''İnsanları istedikleri cinsiyette olabileceklerine inandırmamalıyız. Yapamazlar. Erkek erkektir, kadın da kadındır'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading