Yandex Metrica

Sitede Ara

Kremlin'de Yeni START açıklaması: Her şey Batı'nın yaklaşımına bağlı

Kremlin'de Yeni START açıklaması: Her şey Batı'nın yaklaşımına bağlı

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin'in ABD ile yapılan yeni START anlaşmasını askıya alması hakkında konuştu. Peskov, 'Her şey Batı'nın yaklaşımına bağlı olacak. Endişelerimizi dikkate almaya yönelik irade ortaya koyarlarsa durum değişecektir.' dedi.

Dünya

23.01.2024, 22:19

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ABD ile yapılan yeni START anlaşmasını askıya alacağını duyurmasının ardından iki ülkeden art arda açıklamalar geliyor. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, yeni START anlaşmasının devam ettirmesinin Batılı ülkelere bağlı olduğunu söyledi ve "Her şey Batı'nın yaklaşımına bağlı olacak. Endişelerimizi dikkate almaya yönelik irade ortaya koyarlarsa durum değişecektir." şeklinde konuştu.

Öğrenci devrimi! Amerikalılar Siyonist rejime başkaldırdı: Washington'u neler bekliyor? Öğrenci devrimi! Amerikalılar Siyonist rejime başkaldırdı: Washington'u neler bekliyor? Haberi Görüntüle

PESKOV'DAN YENİ START AÇIKLAMASI

Kremlin Sözcüsü, başkent Moskova'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Rusya'nın, ABD ile yapılan ve kıtalararası nükleer balistik füze kabiliyetlerini dizginlemeyi amaçlayan Yeni START'taki katılımını askıya alması hakkında konuştu.

Peskov, Batılı ülkelerin, Rusya'nın Yeni START'a yönelik kararına verdiği ilk tepkinin müzakereler için "umut verici" olmadığını belirtti ve şöyle konuştu:

Öte yandan, zamanla koşullar değişebiliyor. Rusya'nın silah kontrolü konuları da dahil olmak üzere güvenliğini sağlamak için her şeyi yapması ve rakiplerimizin normal bir müzakere için olgunlaşmasını beklerken sabırlı bir yaklaşım sürdürmemiz çok önemli.

ABD'den İran'a yaptırım tehdidi: 'Müttefiklerimizle birlikte çalışmaktan çekinmeyeceğiz' ABD'den İran'a yaptırım tehdidi: 'Müttefiklerimizle birlikte çalışmaktan çekinmeyeceğiz' Haberi Görüntüle

İsrail ordusundan Lübnan'ın güneyine yoğun hava saldırısı: Hizbullah hedefleri vuruldu İsrail ordusundan Lübnan'ın güneyine yoğun hava saldırısı: Hizbullah hedefleri vuruldu Haberi Görüntüle

'HER ŞEY BATI'NIN YAKLAŞIMINA BAĞLI OLACAK'

Rusya'nın, müzakerelere yönelik şartların değişmesi halinde Yeni START'ı devam ettirebileceğine dikkat çeken Peskov, sözlerine şu şekilde devam etti:

Her şey Batı'nın yaklaşımına bağlı olacak. Endişelerimizi dikkate almaya yönelik irade ortaya koyarlarsa durum değişecektir.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading