Yandex Metrica

Japonya ve Güney Kore’nin koronavirüs kararına Çin'den yanıt gecikmedi!

Japonya ve Güney Kore’nin koronavirüs kararına Çin'den yanıt gecikmedi!

Çin, Güney Kore ve Japonya'nın Çin'den gelen yolculara uyguladığı Kovid-19 tedbirlerine karşılık verdi. Çin, japonya ve Güney Kore vatandaşlarına vize vermeyi durdurma kararı aldı.

Dünya

23.01.2024, 20:17

Pekin yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre, Güney Kore ve Japonya'nın Çin'den gelen yolculara uyguladığı Kovid-19 tedbirlerine karşılık, bu ülkeye vize vermeyi durdurdu.

ABD, Gazze'ye tekrardan havadan gıda yardımında bulundu: CENTCOM detayları paylaştı ABD, Gazze'ye tekrardan havadan gıda yardımında bulundu: CENTCOM detayları paylaştı Haberi Görüntüle

GÜNEY KORE'YE VİZE VERİLMESİ ASKIYA ALINDI

Çin'in Seul’deki Büyükelçiliği, Güney Kore'den gelen ziyaretçiler için kısa süreli vize verilmesini askıya aldığını açıkladı. Japonya'nın Kyodo haber ajansı, Pekin'in Japonya'ya karşı benzer tedbirler uyguladığını bildirdi.

Güney Kore Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lim Soo-suk yaptığı açıklamada, "Kore hükümetinin Çin'den giriş yapanlar için güçlendirilmiş önleme tedbirleri bilimsel ve nesnel temellere dayanmaktadır. Hükümet, ilgili bilgileri uluslararası toplumla şeffaf bir şekilde paylaşıyor ve Çin tarafıyla iletişim kurmaya devam ediyor.” dedi.

İran'ı vurmaya hazırlanan İsrail'i durduran telefon: Bu gece değil İran'ı vurmaya hazırlanan İsrail'i durduran telefon: Bu gece değil Haberi Görüntüle

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ'NDEN ÇİN'E ELEŞTİRİ 

Çin, Kovid-19 salgınına karşı uyguladığı “Sıfır vaka politikasını” aniden gevşetmesinin ardından Pazar günü itibarıyla sınırları yeniden açtığını duyurdu.

Çin, bir süre önce Kovid-19 PCR testi uygulamasını bırakmasının ardından günlük vaka sayısI hakkında da bilgi vermiyordu. Kısıtlama politikasında görülen U dönüşünden bu yana ülkede günde 5 veya daha az ölüm bildirilmeye başlayınca  Dünya Sağlık Örgütü tarafından eleştirildi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading