Yandex Metrica

İsveç'ten Kuzey Akım'la ilgili çarpıcı açıklama: Patlayıcı kalıntıları bulundu

İsveç'ten Kuzey Akım'la ilgili çarpıcı açıklama: Patlayıcı kalıntıları bulundu

İsveç'ten yapılan açıklamada, Kuzey Akım doğalgaz boru hattındaki patlamaların sabotaj olduğu ifade edildi. Savcılık, açıklamasında olay yerinde patlayıcı kalıntılarının bulunduğunu belirtti.

Dünya

23.01.2024, 20:04

İsveç'ten Kuzey Akım'daki sızıntı ile ilgili kritik bir açıklama geldi. İsveç, Kuzey Akım doğalgaz boru hatlarına zarar veren patlamaların sabotaj sonucu olduğunu söyledi.

Kargo gemisi köprüye çarparak battı: Mürettebatın yarısına ulaşılamıyor! 400 kişi seferber oldu Kargo gemisi köprüye çarparak battı: Mürettebatın yarısına ulaşılamıyor! 400 kişi... Haberi Görüntüle

BORU HATLARINDA PATLAYICI KALINTILARI BULUNDU

Savcılar tarafından yapılan açıklamada, Kuzey akım boru hatlarında sabotajın doğrulandığı ve boru hatlarında patlayıcı kalıntılarının bulunduğu aktarıldı.

Güney Kore iPhone telefonu yasakladı: Gözetliyor, kaydediyor, yayınlıyor Güney Kore iPhone telefonu yasakladı: Gözetliyor, kaydediyor, yayınlıyor Haberi Görüntüle

BORU HATTI YAKININDA SABOTAJ GERÇEKLEŞTİ

İsveçli savcı Mats Ljungqvist, boru hattı hasarının yakınında bulunan bu bulguların sabotajın gerçekleştiğini doğruladığını belirtirken şu an için başka detay ve bilgi vermedi. 

Polonya'da düzenlenen NATO tatbikatı sırasında bir asker hayatını kaybetti Polonya'da düzenlenen NATO tatbikatı sırasında bir asker hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

SABOTAJ İHTİMALİNİN GÜÇLENDİĞİ SÖYLENMİŞTİ

Rus gazını Baltık Denizi üzerinden Avrupa'ya taşıyan Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 boru hatlarında ikisi Danimarka, ikisi de İsveç karasularında gerçekleşen 4 sızıntının sebebini araştıran İsveç Güvenlik Polisi, sabotaj iddialarının güçlendiğini ve soruşmanın devam ettiğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading