Yandex Metrica

İsrail kıyıları denizanası istilasına uğradı! Deniz beyaza büründü

İsrail kıyıları denizanası istilasına uğradı! Deniz beyaza büründü

İsrail'in Hayfa kenti açıklarında denizanası sürüsü görüldü. Kıyıya yakın bölgeler denizanalarının yoğunluğuyla beyaza büründü.

Dünya

23.01.2024, 19:34

İsrail'in liman şehri Hayfa'nın kıyılarında dev bir denizanası sürüsü görüldü. Havadan çekilen görüntülerde, denizanası yoğunluğu nedeniyle bölgenin beyaza büründüğü kameraya yansıdı.

Maduro'dan Siyonist İsrail destekçesi Milei'ye tepki! 'Bunun adı yalakalık' Maduro'dan Siyonist İsrail destekçesi Milei'ye tepki! 'Bunun adı yalakalık' Haberi Görüntüle

DENİZİN KANALİZASYONLA KİRLETİLMESİNİN SONUCU GÖRÜLDÜ

Bölgedeki denizanalarının yoğun bir şekilde gözükmesine Süveyş Kanalı'ndaki faaliyetler, iklim değişikliği, denizin kanalizasyonla kirletilmesi gibi durumların yol açtığı aktarıldı.

Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen toplattırlımaya başlandı! Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen... Haberi Görüntüle

İSTİLACI TÜRLER OLDUĞU İFADE EDİLİYOR

İsrail'e gelen denizanalarının çoğunun Hint Okyanusu'ndan gelen ve Süveyş Kanalı üzerinden Doğu Akdeniz'e ulaştığı düşünülen göçmen, istilacı türler olduğu ifade ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading