Yandex Metrica

İran tiyatrosu hızlı bitti: Operasyonların devamı gelmeyecek

İran tiyatrosu hızlı bitti: Operasyonların devamı gelmeyecek

İran-İsrail arasındaki tiyatro hızlı bitti. İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bagheri, yapılan fiyasko saldırılarından sonra açıklamalarda bulundu. Bagheri, operasyonlara devam edilmeyeceğini açıkladı.  

Dünya

29.04.2024, 21:58

İran devlet televizyonunda açıklama yapan İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bagheri, İsrail'e yapılan operasyonların oldukça başarılı geçtiğini iddia ederek operasyonlara devam edilmeyeceğini belirtti.

İran devlet televizyonuna konuşan Bagheri, yapılan saldırıyı değerlendirdi.

Otelde pedofili operasyonu! 7 ve 11 yaşındaki çocuklarla buluşacak olan şüpheliye polis baskını! Otelde pedofili operasyonu! 7 ve 11 yaşındaki çocuklarla buluşacak olan... Haberi Görüntüle

OPERASYONLAR TAMAMLANDI

Bagheri "Operasyon başarıyla tamamlandı. Biz bu operasyonu tam bir sonuç olarak görüyoruz ve operasyonun devamına yönelik bir düşüncemiz yok" dedi.

Tel Aviv yönetiminin İran'ın Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan konsolosluğuna yaptığı saldırıya cevap olarak bu saldırıyı gerçekleştirdiklerini belirterek, İran'a yönelik yeni bir saldırı yapılırsa İsrail'e daha geniş kapsamlı saldırı düzenleyeceklerini açıkladı.

İHA'lar 100 bin kişiyi öldürdü: Radar göremiyor, günde 270 isabetli atış... İHA'lar 100 bin kişiyi öldürdü: Radar göremiyor, günde 270 isabetli... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

İsrail, Şam'da İran Konsolosluğunu vurdu.

İran, Suriye'de bulunan konsolosluk binasının vurulmasına misilleme olarak İsrail'e 300'den fazla seyir füzesi ve kamikaze İHA saldırısı düzenledi.

İsrail ordusu pazar sabahı yaptığı açıklamada 300'den fazla füze ve kamikaze ihalar ile saldırı düzenlendiğini, bu saldırıların yüzde 99'unun havada imha edildiğini açıkladı.

İran'ın İsrail'in Nevaim askeri üssünde altyapıya zarar verdiğini fakat üssün çalışır vaziyette olduğu açıklandı. Hava saldırılarında İsrail'de 12 kişi yaralandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading