Yandex Metrica

Gazze'de son durum: UNICEF son rakamları açıkladı: Siyonistler 1.7 milyon sivili yerinden etti

Gazze'de son durum: UNICEF son rakamları açıkladı: Siyonistler 1.7 milyon sivili yerinden etti

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Gazze Şeridi'ne yönelik işgalci İsrail'in saldırılarına dair yeni sonuçlarını paylaştı. UNICEF, Gazze'de yaklaşık olarak 1.7 milyon sivil Filistinlinin yerinden edildiğini açıkladı.

Dünya

05.04.2024, 05:41

7 Ekim 2023 tarihinden itibaren soykırıma devam eden Siyonist İsrail, Gazze Şeridi'ne yönelik yaptığı saldırılara aralıksız olarak devam ediyor. Gazze'de binlerce masum bebek, çocuk ve kadını katleden İsrail, tüm dünyanın gözü önünde saldırılarına devam ediyor.

Birleşmiş Milletler (BM) Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Gazze'deki çocukların ihtiyaçlarının giderilmesi için 'Acil insani ara' verilmesi gereğtini vurgulayarak, savaşa ara verilme çağrısında bulundu.

Soykırımcı Netanyahu'dan saldırı tehdidi: Hamas'a askeri baskıyı artıracağız Soykırımcı Netanyahu'dan saldırı tehdidi: Hamas'a askeri baskıyı artıracağız Haberi Görüntüle

1.7 MİLYON KİŞİ YERİNDEN EDİLDİ

Gazze Şeridi'nde yaklaşık olarak 1.7 milyon kişinin yerinden edildiği belirtilirken, Gazze Şeridi'nde bulunan insanların yarısının suya, yiyeceğe, yakıta ve ilaca yeterli erişimi olmayan çocukların oluşturduğu belirtildi.

UNICEF Sözcüsü James Elder, iki gün önce yaptığı açıklamada, "Bugün Gazze Şeridi'nde çocuklar, her zamankinden daha fazla sağlık hizmetlerine ihtiyaç duyuyor ancak buna her zamankinden daha az erişebiliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Trump'ın yargılandığı mahkeme binası önünde kendini ateşe veren ABD'liden çarpıcı manifesto: Kendi yönetimimiz bizi vurmak üzere Trump'ın yargılandığı mahkeme binası önünde kendini ateşe veren ABD'liden çarpıcı... Haberi Görüntüle

ÇADIR KENTLERDE YER KALMADI: SOKAKTA YATIYORLAR!

İsrail'in yoğun saldırıları altındaki Gazze'nin Refah kentine sığınan sivil Filistinlilerin, günlük yaşamları 'İnsani şartlar'ın altında devam ediyor. Siyonistlerin saldırılarından kaçarak Refah'a sığınan Filistinliler, çadır kentlerde yer bulamadıkları dolayısı ile yol kenarlarında ve parklarda kurdukları çadırlarda yaşam mücadelesine devam ediyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading